IronFx
- aniacfiszan
- Gaduła
Re: IronFx
dziś trafiła do mnie wypłata z ironfx, mała, w ogóle nie pisałam do nich, ale oczekiwanie na cokolwiek około 2 miesiące.... może coś się jednak ruszy w końcu..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
W moim przypadku przelew z Irona przyszedł dość szybko, zleciłem w piątek a poniedziałek już były na koncie.
Nie była to duża kwota - 10k. Więc może problem dotyczy większych kwot?
-
- Stały bywalec
Zgadzam się, typowa zagrywka na przetrzymanie czasu. Gdzies mi sie obilo tez o uszy ze specjalnie kasy nie wyplacali bo mieli konkrole i musieli utrzymac kapital na pewnym poziomie zeby licencji nie stracic. Moze tutaj tez ziarenko prawdy jest. Ogolnie radzilbym Iron omijac z daleka albo przeniesc sie np do HotForex albo XMMpapiez pisze:Nic tylko pogratulować jak Ciebie 90.000 zł nie rusza.sallesman pisze:WYMODEROWANO
Ja jakoś szwajcarowi się nie dziwie że jest wkurwiony.
Twoja gadka że nie chcesz się przepychać z konsultantami jest śmiesznie głupia.
Co to w ogóle znaczy przepychać się z konsultantami, skoro teoretycznie pieniądze sa na wydzielonych kontach i przedewszystkim są twoje ? Zlecasz wypłate to powinienes je otrzymać w ciągu kilku dni.
Nie wiem jaki masz interes w wyśmiewaniu obecnych tu ludzi i bronieniu brokera, ale czas oczekiwania na pieniądze powyżej 1 tygodnia dyskwalifikuje brokera.
Moim zdaniem IronFX padnie, a może już padł, a to co się tutaj dzieje to ich zwykłe czekanie na zwłoke i okradanie innych ludzi - możliwe że też zostałeś już okradziony z tej ilości kasy który byś dzieciaków zabijał, a nawet nie jesteś tego świadomy.
-
- Pasjonat
Czy Ty Kolego widzisz co piszesz? Przelew przyszedł DOŚĆ szybko bo zleciłeś w piatek a już był w poniedziałekMario_P pisze:W moim przypadku przelew z Irona przyszedł dość szybko, zleciłem w piątek a poniedziałek już były na koncie.

Rozumiem że oczekiwałeś go w sobotę albo w niedzielę-- wtedy byłby szybko a nie tylko dosc szybko.
Poniedziałek za tydzień , miesiac , czy rok. Bo jeśli w poniedziałek ten zaraz po piatku to szacun dla Irona

- uciekinier
- Pasjonat
Po 2 m-c intensywnej walki , udało mi się otrzymać kasę. Pieniądze wyszły od Irona 27 maja , dziś znalazły się na moim koncie bankowym w PL . Warto ich nękać wszelkimi sposobami, ja wykonałem dziesiątki telefonów, setki wysłanych maili, i prawnik cypryjski też działał pieniądze były dość spore. Tak dla info prawnik skasował mnie 1500 € ale trzeba uważać bo z tego co mi wiadomo na Cyprze sprawa Irona jest dość głośna i pojawiają się dziesiątki "przedsiębiorczych inaczej " pseudo prawników, pseudo windykatorów i innych naciągaczy.
A żeby nikt mnie nie oskarżył o to że piszę jako pracownik Irona w załączeniu skan wypłaty.
Powodzenia !
A żeby nikt mnie nie oskarżył o to że piszę jako pracownik Irona w załączeniu skan wypłaty.
Powodzenia !
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
-
- Pasjonat
No popatrz. Goście na forum jeczą , że ich taki lub inny brok skasował za przelew 25-- 30 USD i mówią , że to skandal. W Twoim przypadku (niezależnie od kwoty wypłaty) 1500 eur -- bo tyle Cię kosztował przelew --to jest chyba hit wszechswiata.uciekinier pisze:Po 2 m-c intensywnej walki , udało mi się otrzymać kasę. Pieniądze wyszły od Irona 27 maja , dziś znalazły się na moim koncie bankowym w PL . Warto ich nękać wszelkimi sposobami, ja wykonałem dziesiątki telefonów, setki wysłanych maili, i prawnik cypryjski też działał pieniądze były dość spore. Tak dla info prawnik skasował mnie 1500 € ale trzeba uważać bo z tego co mi wiadomo na Cyprze sprawa Irona jest dość głośna i pojawiają się dziesiątki "przedsiębiorczych inaczej " pseudo prawników, pseudo windykatorów i innych naciągaczy.
Powodzenia !
W roli gwiazdy wystapił parszywy Iron.
- uciekinier
- Pasjonat
Nie, źle zrozumiałeś Andrzeju ( lub ja nie jasno się wyraziłem ) 1,5 tyś € to koszt jaki zapłaciłem Cypryjskiej kancelarii adwokackiej, ale jak to mówią " wszystko dobre , co się dobrze kończy " choć już nikt , nigdy nie namówi mnie na broka z poza PL. A jeśli chodzi o Irona , to trzeba zdawać sobie sprawę z tego że padnie na pewno , pytanie tylko kiedy.andrzej-sk pisze:No popatrz. Goście na forum jeczą , że ich taki lub inny brok skasował za przelew 25-- 30 USD i mówią , że to skandal. W Twoim przypadku (niezależnie od kwoty wypłaty) 1500 eur -- bo tyle Cię kosztował przelew --to jest chyba hit wszechswiata.uciekinier pisze:Po 2 m-c intensywnej walki , udało mi się otrzymać kasę. Pieniądze wyszły od Irona 27 maja , dziś znalazły się na moim koncie bankowym w PL . Warto ich nękać wszelkimi sposobami, ja wykonałem dziesiątki telefonów, setki wysłanych maili, i prawnik cypryjski też działał pieniądze były dość spore. Tak dla info prawnik skasował mnie 1500 € ale trzeba uważać bo z tego co mi wiadomo na Cyprze sprawa Irona jest dość głośna i pojawiają się dziesiątki "przedsiębiorczych inaczej " pseudo prawników, pseudo windykatorów i innych naciągaczy.
Powodzenia !
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
-
- Pasjonat
dobrze zrozumiałem ale to jednak koszt odzyskania swojej kasy. Czy to prowizja broka czy kancelarii , jeden pieron.uciekinier pisze:Nie, źle zrozumiałeś Andrzeju ( lub ja nie jasno się wyraziłem ) 1,5 tyś € to koszt jaki zapłaciłem Cypryjskiej kancelarii adwokackiej, ale jak to mówią " wszystko dobre , co się dobrze kończy " choć już nikt , nigdy nie namówi mnie na broka z poza PL. A jeśli chodzi o Irona , to trzeba zdawać sobie sprawę z tego że padnie na pewno , pytanie tylko kiedy.andrzej-sk pisze:No popatrz. Goście na forum jeczą , że ich taki lub inny brok skasował za przelew 25-- 30 USD i mówią , że to skandal. W Twoim przypadku (niezależnie od kwoty wypłaty) 1500 eur -- bo tyle Cię kosztował przelew --to jest chyba hit wszechswiata.uciekinier pisze:Po 2 m-c intensywnej walki , udało mi się otrzymać kasę. Pieniądze wyszły od Irona 27 maja , dziś znalazły się na moim koncie bankowym w PL . Warto ich nękać wszelkimi sposobami, ja wykonałem dziesiątki telefonów, setki wysłanych maili, i prawnik cypryjski też działał pieniądze były dość spore. Tak dla info prawnik skasował mnie 1500 € ale trzeba uważać bo z tego co mi wiadomo na Cyprze sprawa Irona jest dość głośna i pojawiają się dziesiątki "przedsiębiorczych inaczej " pseudo prawników, pseudo windykatorów i innych naciągaczy.
Powodzenia !
Co nie zmienia faktu, że przy wielkości odzyskanej kwoty, to był naprawde malutki koszt.andrzej-sk pisze:
dobrze zrozumiałem ale to jednak koszt odzyskania swojej kasy. Czy to prowizja broka czy kancelarii , jeden pieron.
Nie pytam co się kolega nerwów musiał najeść...
Witam,
28 maja została zrealizowana wypłata środków od brokera i pieniążki trafiły na konto w banku. Pierwsza próba ich wypłaty miała miejsce 16 marca 2015 roku kolejna 28 kwietnia (jak widać w załączniku.)
Ze względu na to, iż nie chciałem użerać się z Ironem o pieniądze zdecydowałem się na kontakt z forumowiczem 'adamsokolik' i podjąłem współpracę z windykatorem którego reprezentuje. Przez półtora miesiąca prowadzono walkę z nieuczciwym brokerem, w końcu skutecznie egzekwując należne mi środki.
Nasza współpraca przebiegła sprawnie i bezproblemowo dzięki bardzo dobrym kontakcie telefonicznym jak i mailowym. Informowany byłem na bieżąco o sytuacji oraz wdrażanych procesach windykacyjnych.
Życzę powodzenia w odzyskiwaniu pieniędzy jak i sukcesów na Forexie.
28 maja została zrealizowana wypłata środków od brokera i pieniążki trafiły na konto w banku. Pierwsza próba ich wypłaty miała miejsce 16 marca 2015 roku kolejna 28 kwietnia (jak widać w załączniku.)
Ze względu na to, iż nie chciałem użerać się z Ironem o pieniądze zdecydowałem się na kontakt z forumowiczem 'adamsokolik' i podjąłem współpracę z windykatorem którego reprezentuje. Przez półtora miesiąca prowadzono walkę z nieuczciwym brokerem, w końcu skutecznie egzekwując należne mi środki.
Nasza współpraca przebiegła sprawnie i bezproblemowo dzięki bardzo dobrym kontakcie telefonicznym jak i mailowym. Informowany byłem na bieżąco o sytuacji oraz wdrażanych procesach windykacyjnych.
Życzę powodzenia w odzyskiwaniu pieniędzy jak i sukcesów na Forexie.