IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

jackub

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: jackub »

macroscope pisze:. Jest to międzynarodowy KOLEKTYW, ze wsparciem osób i prawników z różnych krajów.
A kto jest pierwszym sekretarzem KOLEKTYWU??? Pewnie ty...

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

sallesman
Podpisz się z imienia i nazwiska a nie pajacujesz.

Ten broker to najgorszy SCAM jaki istnieje. Niech działają Ci co mogą pomóc.
Zresztą mi też wydaje się, że jesteś pracownikiem Irona.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

Panowie spokojnie. Na forum każdy może być każdym. Nie ma co się straszyć prawnikami itp. bo to jest śmieszne. Pozwy bo ktoś coś napisał oczywiście mozna złozyć, narazając się jednak na smiech ze strony sądu. Bądzmy poważni , nie straszmy się a wypowiadajmy w temacie. Każdy może mieć swoje zdanie na dany temat. Z każdym mozna dyskutować ale straszenie jest nie tylko smieszne ale i besensowne. Nikt kto ma pojęcie o polskim orzecznictwie nie będzie sie przejmował grożbami itp. Panowie wypowiadajmy się na temat bo ludzie stracili kasę i to jest fakt. To czy ktoś jest pracownikiem iron czy nie , czy się tak czy inaczej wypowiada nie przyczyni sie do odzyskania kasy.

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sallesman »

Śmieszne to jest cwaniakowanie anonimowe i pomawianie każdego jak leci, to Ci dopiero dyskusja, prawda?. Zero ogłady i jakiejkolwiek logiki, w wypowiedziach.. Czemu ta tuba nie ujawnia zatem moich personaliów skoro wszem i wobec głosi i się odgraża, że wszystko jakoby obnaży i upubliczni.. Wymiękł .. Cykor go obleciał..? ,Sztuczny cwaniak zza parawanu..
Co do orzecznictwa, w takich sprawach, to raczej jest to kwestia rodzaju roszczenia raczej, a nie stereotypów w podobnych sporach.. Zresztą dobry adwokat zna kodeks cywilny, a wybitny ponoć sędziego..

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

sallesman pisze:Śmieszne to jest cwaniakowanie anonimowe i pomawianie każdego jak leci, to Ci dopiero dyskusja, prawda?. Zero ogłady i jakiejkolwiek logiki, w wypowiedziach.. Czemu ta tuba nie ujawnia zatem moich personaliów skoro wszem i wobec głosi i się odgraża, że wszystko jakoby obnaży i upubliczni.. Wymiękł .. Cykor go obleciał..? ,Sztuczny cwaniak zza parawanu..
Co do orzecznictwa, w takich sprawach, to raczej jest to kwestia rodzaju roszczenia raczej, a nie stereotypów w podobnych sporach.. Zresztą dobry adwokat zna kodeks cywilny, a wybitny ponoć sędziego..
Panowie do rzeczy proszę.... Nikt nie pozywa Irona za kradzież a będziemy się pozywać za ..... nie wie co. Smiech pusty.

Awatar użytkownika
Szwajcar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Szwajcar »

sallesman
Ile masz pieniędzy w IronFx?
Masz ponoć 4 konta i nie zlecasz wypłat, bo nie chcesz przepychać się z konsultantami ?!
Masz jakieś drobniaki? czy więcej?
....................................
Ja nadal mam 92000 PLN od początku marca czekam na wypłatę.
Nawet odpowiedzi od Compliance nie dostałem a opiekun konta Struzik Karolina mówi, że dzisiaj była tam wyślą pod koniec tygodnia. Już 2 razy ta sama śpiewka. Wczoraj to samo, miała być odpowiedź a nie ma.

Sytuacja jest tragiczna z tym brokerem.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

sallesman pisze:WYMODEROWANO
Nic tylko pogratulować jak Ciebie 90.000 zł nie rusza.
Ja jakoś szwajcarowi się nie dziwie że jest wkurwiony.
Twoja gadka że nie chcesz się przepychać z konsultantami jest śmiesznie głupia.

Co to w ogóle znaczy przepychać się z konsultantami, skoro teoretycznie pieniądze sa na wydzielonych kontach i przedewszystkim są twoje ? Zlecasz wypłate to powinienes je otrzymać w ciągu kilku dni.

Nie wiem jaki masz interes w wyśmiewaniu obecnych tu ludzi i bronieniu brokera, ale czas oczekiwania na pieniądze powyżej 1 tygodnia dyskwalifikuje brokera.

Moim zdaniem IronFX padnie, a może już padł, a to co się tutaj dzieje to ich zwykłe czekanie na zwłoke i okradanie innych ludzi - możliwe że też zostałeś już okradziony z tej ilości kasy który byś dzieciaków zabijał, a nawet nie jesteś tego świadomy.

sallesman
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: sallesman »

Pokaz mi jedno zdanie w którym bronię brokera, pokaz mi jedno zdanie w którym wyśmiewam tu obecnych, raczej to do mnie się czepiają.. Poza tym rzeczywiście kasa u IronFX, która tam mam nie jest zbyt wielka, dlatego czekam co dalej, bo w razie czego i tak jestem w stanie ją odzyskać.. Mam takie zasady w życiu że sam nikomu w drogę nie włażę, ale i sobie po odciskach deptać nie pozwolę, chyba proste prawda..? Jeśli chcesz się bawić w adwokata, to najpierw rozpoznaj sprawę. To ów Szwajcar z niewiadomych mi powodów nazwał mnie pracownikiem IronFx, i tym podobne bzdury. Przeczytaj dokładnie i wtedy sie wypowiadaj.. Jeszcze raz podkreślam, wali mnie to co będzie z IronFX, a tym którzy maja tam kasę życzę jej odzyskania.. Tym samym bez odzewu bo polemika dalsza jak widać i tak do niczego nie doprowadzi, poza coraz bardziej stężonym kwasem..

Awatar użytkownika
goral123
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: goral123 »

Ja tez mam 25k euro. Dzis KS tez pisała ze zlecałem wypłatę mniej niz 7 dni temu i mam czekać.

Zobaczymy.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Panowie, jeszcze chwila i wybierzecie się na urlop od forum. Takie rzeczy załatwiajcie sobie na priv.

ODPOWIEDZ