Zawsze 1-2 dni czekałem a teraz w godzinę doszedł

nie tak predko.Woolf pisze:Zobaczcie sobie EUR/NZD na 4H i 1H, szykujemy się na UP
No problemWoolf pisze:Dzięki za EAKusus pisze:No dobra ale teraz to juz bez sensu wchodzic w l...
Zrobili pin bar na h4. Zamknalem l-ki przy 1.0930 i teraz wywinac nawet do 1.0860 przed dalszym up.
Za to EA ma duze predyspozycje do UP.
No standardowo, nie Highendowomalse pisze:możesz podrzucić wykres jak rysowane fibo?shogomad pisze:Dobry moment na przestawienie sie na S na DAX jak ktoś gra....ładnie odpadliśmy od 61.8 fibo ( jak to dax) szczytu z 10.04.15 i wygląda na to że lecimy do 10500-10300 w przeciągu 6-8 tygodni. Jeszcze 11100 to ostatnia szansa na zawrót ale z punktu widzenia AT powinniśmy przebić to z marszu.
Ja too widzę tak: wyjście górą z klina zniżkującego. Oczywiście widać również RGR.dobryfxplayer pisze:nie tak predko.Woolf pisze:Zobaczcie sobie EUR/NZD na 4H i 1H, szykujemy się na UP
https://www.mql5.com/en/charts/3503745/ ... ets?bind=1
potencjalna nastepna flaga sie robi. pozatym rgr do ukonczenia...
MamKusus pisze:No problemWoolf pisze:Dzięki za EAKusus pisze:No dobra ale teraz to juz bez sensu wchodzic w l...
Zrobili pin bar na h4. Zamknalem l-ki przy 1.0930 i teraz wywinac nawet do 1.0860 przed dalszym up.
Za to EA ma duze predyspozycje do UP.trzymaj bo do wyjecia na tygodniowym 600 pipsow
Oczywiscie to bedzie zalezec od tego czy utrzymamy wybicie z trojkata i jak zakonczy sie swieczka tyfodniowa
jak chcesz to jeszcze Ci zinterpretuje postępowaniekamilao1987 pisze:Dałeś S edek poszedł do góry... Przestawiłeś się na L edek zanurkował._Kerad_ pisze:teraz sam przestawiłem się na L
Hmm ciekawe co teraz masz?
napisałeś ....Dojebałem się do Ciebie bo wytykasz innym jak grają. ...._Kerad_ pisze:jak chcesz to jeszcze Ci zinterpretuje postępowaniekamilao1987 pisze:Dałeś S edek poszedł do góry... Przestawiłeś się na L edek zanurkował._Kerad_ pisze:teraz sam przestawiłem się na L
Hmm ciekawe co teraz masz?
jak miałem S to rejon "bólu" (na analizie którą zamieściłem masz zaznaczony czerwoną linią tj 1.0498 gdyby to przeszli to prawdopodobnie zamknąłbym ze stratą pozycje (ale dokładnie odbili od tego poziomu)
na L rejon bólu to niebieska linia trójkąta (dla którego przeskoczyłem na L) tj dolna banda gdyby przebili ją to znów szukałbym zamknięcia po najmniejszej stracie ale jak widziałeś tez rejon ten został wybroniony
myślę że Cię uspokoiłem (bo mam nadzieje że pytanie Twoje było podyktowane troską o moje depo)