no i jak sie ma Twoje przebicie bo moj S doskonaleMpapiez pisze:Z pewnością..._Kerad_ pisze:Edek teraz przetestuje wczorajsze dołki
Zwłaszcza że właśnie wybili opór.
1.1025 to dziś wejdzie.
DayTrading: Czwartek 28.05.2015
Re: DayTrading: Czwartek 28.05.2015
_Kerad_ pisze:no i jak sie ma Twoje przebicie bo moj S doskonaleMpapiez pisze:Z pewnością..._Kerad_ pisze:Edek teraz przetestuje wczorajsze dołki
1.1025 to dziś wejdzie.
Póki co jeszcze OK

Poczekaj na zamknięcie tej M15.
Przebicie jest faktem, teraz mogą szukać ludzi do łapania S. Jeżeli sie zamkną poniżej tego Asia high i nie wrócą spowrotem, to sam przeskocze w eSki.
Na razie nie ma ku temu podstaw.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wczoraj pisałem o ORGR na EURCAD
Atlanticos odpisał, że tam jest RGR
ja się pytam gdzie? Możesz pokazać?
Atlanticos odpisał, że tam jest RGR
ja się pytam gdzie? Możesz pokazać?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zadziorny z ciebie gosciu. To znaczy ze musisz miec sl co najmniej 50 pipsow_Kerad_ pisze:no i jak sie ma Twoje przebicie bo moj S doskonaleMpapiez pisze:Z pewnością..._Kerad_ pisze:Edek teraz przetestuje wczorajsze dołki
1.1025 to dziś wejdzie.

Ea ladnie gora z trojkata wychodzi.
Zapakowalem l 1.4180 be i zobaczymy

Ostatnio zmieniony 28 maja 2015, 09:13 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
teraz sam przestawiłem się na L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
@Kerad,
Tak a propo, rzuciłem okiem na twój zrzutkę ekranu i wynika z tego, że musiałeś przestawić SL skoro dalej jesteś w grze.
Gdybyś miał dalej tam SL gdzie miałeś, to już byś był w plecy.
Edit:
Hehhe, chyba ten S nie miał się tak doskonale skoro zwiałeś
, ale gratuluje opanowania i nie pchania się w zaparte. Chociaż nie wiem czy sugerowanie się opiniami innych to dobry pomysł
.
Tak a propo, rzuciłem okiem na twój zrzutkę ekranu i wynika z tego, że musiałeś przestawić SL skoro dalej jesteś w grze.
Gdybyś miał dalej tam SL gdzie miałeś, to już byś był w plecy.
Edit:
Hehhe, chyba ten S nie miał się tak doskonale skoro zwiałeś

Ostatnio zmieniony 28 maja 2015, 09:15 przez Mpapiez, łącznie zmieniany 1 raz.
ok no można to tak zrozumieć, a więc jaką date miałeś na myśli??Kusus pisze:Nie zrozumiales mojego posta. Mi chodzilo o polrocze w ktorym aktualnie sie znajdujeny.oiro pisze:Kusus pisze: Chlopie... Zapomnij
Ja mysle ze w tym miesiacu juz nie zobaczysz nowych dolkow.
W zasadzie to pojde troche dalej.... I powiem ze w tym polroczu nie zobaczysz juz nowych dolkow.
Kusus jeśli wirzysz w to co piszesz, to załóż się ze mną (może być tradycyjnie o whisky do 200zł):
Jeśli kurs spadnie w przeciągu półrocza (do 28.12.2015) poniżej 1.0820 ja wygrałem, jeśli nie to Tobie
jeśli do 31.06.015 (kalendarzowo) to moja propozycja jest aktualna,
SL mało używam raczej chronię się przed wystrzałem (zwłaszcza ze było przemówienie)
jak idą po mojego SL to przestawiam
jak idą po mojego SL to przestawiam

No dobra ale teraz to juz bez sensu wchodzic w l...
Zrobili pin bar na h4. Zamknalem l-ki przy 1.0930 i teraz wywinac nawet do 1.0860 przed dalszym up.
Za to EA ma duze predyspozycje do UP.
Zrobili pin bar na h4. Zamknalem l-ki przy 1.0930 i teraz wywinac nawet do 1.0860 przed dalszym up.
Za to EA ma duze predyspozycje do UP.
Dobry moment na przestawienie sie na S na DAX jak ktoś gra....ładnie odpadliśmy od 61.8 fibo ( jak to dax
) szczytu z 10.04.15 i wygląda na to że lecimy do 10500-10300 w przeciągu 6-8 tygodni. Jeszcze 11100 to ostatnia szansa na zawrót ale z punktu widzenia AT powinniśmy przebić to z marszu.