DayTrading: Środa 27.05.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 28 maja 2015, 00:00

Wzrost
13
42%
Bez zmian
5
16%
Spadek
13
42%

Liczba głosów: 31

malse
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Środa 27.05.2015

Nieprzeczytany post autor: malse »

eco89 pisze:
oiro pisze:
no mi też brak słów....kazał im ktoś brać we frankach? Jak podejmiesz złe decyzje i masz Margin call to ZBP też powinno Ci zwrócić pieniadzę? Tak mnie wq.... takie gadanie - a jak frank by spadł do 1zł to Ci 'frankowicze' by oddali bankowi częśc zysku?
Jak ktoś chciał ryzykować brał franka, jak nie to złotowkę jego problem.
Świetnie to napisaleś, mam podobne zdanie. Jakby kurs był po ich mysli to smiali by sie zlotówkowiczom w twarz.
Wcześniej się śmiali - coś ty głupi w PLN - ja dostałem dużo więcej i miałem niższą ratę :) (ale człowiek wie swoje)

_Kerad_
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: _Kerad_ »

dla jasności napisze że nie posiadam kredytów

a co do franka to moim zdaniem nikt nie chce żebyś dopłacał
to jest proste bank pożyczał franki po kursie więc dlaczego ma ich "doić"?
najpierw zastanów się jak to działa (skąd banki mają franki) i nie bądż psem ogrodnika

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

Panowie - z całym szacunkiem ale jest odpowiedni temat o Kredytach na forum. Nie zaśmiecajmy działu DT.

Tymczasem Edek podąża w kierunku mojej Whiskey :)
Jak zakryją poprzednią H4 to zwątpię i chyba przeniosę kasę na lokatę ;]

crok.
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: crok. »

Nowy123 pisze:
crok. pisze:no brak mi słów:
"Pomoc dla frankowiczów - ZBP przedstawił plan działania. 800 milionów dla kredytobiorców"

ludzie ledwo piszczą przy tych kredytach , goście brali po 2pln mają 100 wiekszą rate a Ci piszą , ze pomogą jak ktoś straci prace lub w razie choroby ale tylko przez rok zwrotnej!! pożyczki od banku i makszyalnie 1500 miesięcznie :0 gdzie gość mając 1500 płaci 3000 :)))

kur... ale wymyslili , bo koszty za wysokie - jakie koszty jak oni nie pozyczali przeciez frankow a przewalutowany z frankow pln !!! wiec dalej maja ludzie u nich dlug w pln przewalutowany po franku :)
co to święte krowy ja mam płacić za to chyba ich...

nie masz nic placic, banki maja rozliczac po realnej walucie udzielenia a nie sztucznej dominacji.
Ciekawe jak zaleje Ci dom to czy tez nie bedziesz marudził aby Państwo Ci pomogło w tej wyjątkowej sytuacji bo tu sytuacja jest wyjątkowa i szyta grubymi nićmi.... 100% oslabienia PLN , nowy nie zartuj , ze to normalne
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek :)

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

Chyba nam rysują ładny młotek na D1 :)...

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

Kusus pisze:Panowie - z całym szacunkiem ale jest odpowiedni temat o Kredytach na forum. Nie zaśmiecajmy działu DT.

od momentu kiedy przestałeś być niemiły stałeś się fajnym gościem, w dodatku dajesz dobre prognozy hehe ;)
Oby tak dalej - bo wtedy wszelaka dyskusja ma sens. Niepotrzebne było to całe g***o na początku.

chyba pokonałeś psychikę ludzką - gdzie większość pakuje eSki bo puściło 1.085 i nagle dotyka 30 pips niżej, a potem odlot UP.
Cóż mogę powiedzieć - ja lubię jak dolar się osłabia i mam serdecznie dość jego dominacji....

-- Dodano: 27 maja 2015, 15:23 --

teraz tylko przyjdzie Karnak i powie "a nie mówiłem żeby pakować eLki na edku" ;)
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pozamykali S na tp3 ;) edku

Awatar użytkownika
shogomad
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: shogomad »

malse pisze:Podpucha na DAX?

o co chodzi jeszcze będą chcieli lukę po 22.05 zamknąć z marszu
nie mam pojęcia, ale miałem 3 loty otwarte na L z ciasnym SL i gadałem z kurierem, jak wróciłem do kompa nie poznałem swojego depo...drżącą ręką zamknałem :564: :564: :564:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

highend pisze:
Kusus pisze:Panowie - z całym szacunkiem ale jest odpowiedni temat o Kredytach na forum. Nie zaśmiecajmy działu DT.

od momentu kiedy przestałeś być niemiły stałeś się fajnym gościem, w dodatku dajesz dobre prognozy hehe ;)
Oby tak dalej - bo wtedy wszelaka dyskusja ma sens. Niepotrzebne było to całe g***o na początku.

chyba pokonałeś psychikę ludzką - gdzie większość pakuje eSki bo puściło 1.085 i nagle dotyka 30 pips niżej, a potem odlot UP.
Cóż mogę powiedzieć - ja lubię jak dolar się osłabia i mam serdecznie dość jego dominacji....

-- Dodano: 27 maja 2015, 15:23 --

teraz tylko przyjdzie Karnak i powie "a nie mówiłem żeby pakować eLki na edku" ;)
No nie bądźmy tacy hop to przodu bo mi pasuje jeszcze 1.0790 przed górą zrobić. Teraz to będzie bujanka i trzeba patrzeć na H4. Albo zakryją poprzednią albo zrobią pinbar i polecą jeszcze przetestować doliny i potem dopiero odwrót.

PS. Ja zawsze jestem fajny ; )

Zablokowany