DayTrading: Środa 27.05.2015
Re: DayTrading: Środa 27.05.2015
Na DAX jakieś grube ryby sie naparzają...skoki po 5000 pkt w minute. Lepiej nie ruszać teraz
- klimokrates
- Pasjonat
Jak 20 lat temu kupowałem samochód benzyna była po 2 złote, teraz jest po 5 złotych. JA nie miałem pojęcia, że to tak zdrożeje !!! Kto mi odda to różnicę się pytam 

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
To się okaże. Czy to nie podpucha.Kusus pisze: PS. Ja zawsze jestem fajny ; )

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Grecj to bankrut - tylko kupuja czas, by inni nie wyszli z UE
Wiadomości podane przez Greckie źródła, które jak wiadomo wielokrotnie potwierdzały swoją wiarygodność ;-) Poczekam na oficjalne stanowisko. W dodatku określenie porozumienie techniczne jest rewelacyjne. Ostatnio z Iranem też podpisali porozumienie techniczne, które zapowiadało dalsze rozmowy.
Zobaczymy, edka pozamykałem po doji na m15 więc fajnie jakby teraz rósł.. tylko te eur/nzd już prawie się otarło o 1,4960 i znowu wystrzał ;-) no nic trzymamy dalej....
Zobaczymy, edka pozamykałem po doji na m15 więc fajnie jakby teraz rósł.. tylko te eur/nzd już prawie się otarło o 1,4960 i znowu wystrzał ;-) no nic trzymamy dalej....
Korwin Mikke mówi od dawna, że UE się rozpadnie......Nowy123 pisze:Grecj to bankrut - tylko kupuja czas, by inni nie wyszli z UE
więc najpierw Grecja.... potem referdum w Wielkiej Brytanii z wynikiem "exit EU"
potem...?
Może Niemcy?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
W sumie to strzał na 1,09, odbicie od oporu i żeby zaraz nawrotki nie było.
Z tego to wszystko wygląda, że na 1,07 dojedziemy pewnie do PKB USA w piątek.
Z tego to wszystko wygląda, że na 1,07 dojedziemy pewnie do PKB USA w piątek.
MR. D pisze:Wiadomości podane przez Greckie źródła, które jak wiadomo wielokrotnie potwierdzały swoją wiarygodność ;-) Poczekam na oficjalne stanowisko. W dodatku określenie porozumienie techniczne jest rewelacyjne. Ostatnio z Iranem też podpisali porozumienie techniczne, które zapowiadało dalsze rozmowy.

-- Dodano: śr 27-05-2015, 16:49 --
lapaczy Shortow na USD JPY przecisna was przez sito jeszcze

Ciekawa sytuacja na Edku
jak nam się zrobi dzisiaj Doji lub szpulka na D1 na 61 % Fibo korekta 1:1 , koniec mniejszego układu 9 falowego , może koniec dużej 4 i kierunek na 5 ke
było by spoko jak by tak poszło

jak nam się zrobi dzisiaj Doji lub szpulka na D1 na 61 % Fibo korekta 1:1 , koniec mniejszego układu 9 falowego , może koniec dużej 4 i kierunek na 5 ke
było by spoko jak by tak poszło

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
eur/jpy oraz eur/nzd maja wspaniale potencjaly na dlugoterminowy trend spadkowy. szczegolnie eur/nzd. trzymaj esy. szczegolnie ze teraz tam sie flaga robi...MR. D pisze:Wiadomości podane przez Greckie źródła, które jak wiadomo wielokrotnie potwierdzały swoją wiarygodność ;-) Poczekam na oficjalne stanowisko. W dodatku określenie porozumienie techniczne jest rewelacyjne. Ostatnio z Iranem też podpisali porozumienie techniczne, które zapowiadało dalsze rozmowy.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore