DayTrading: Piątek 08.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 08.05.2015
a ja sie sam wycięłem
przecinek istotna rzecz.......
dobrze że wypłatę zrobiłem wczoraj;)
Nauka nauka nauka....... 
Na kiwoszu jeśli utrzymają H1 z minimalnym cieniem powinno iść ładnie UP.
Kusus pisze:Chyba jednak nie zostanę... wycięło mnie na BEnowy1234 pisze:Jeśli Kusus dziś ma racje zostanie nie kwestionowanym liderem tego forum
to w koncu cie wycielo czy nie
bo wlasnie korekta na B jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
fuck dollar - go to hell 
ale zamotali
ale zamotali
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Oni chyba robią sobie z nas jaja....
Znowu zmiana kierunku ?
Znowu zmiana kierunku ?
- atlanticos
- Maniak

zerknijcie na swieczke tygodniowa na edku... jest taka jaka powinna wiec nie beda juz krecili dzis bo i po co... w przyszlym tygodniu zrobia podwojny szczyt i po wyjsciu dolem z klina poleca na 1.10... przynajmniej ja to tak widze bo klin nadal sie broni/...ponizej 1170 zmienie zdanie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Ruchy są takie jak dane. Na chłodno patrząc to płaca godzinowa tylko 0,1 a to ona ma wpływ na inflację. Jak tu normalizować politykę monetarną jeśli po takim dodruku jeśli inflacja nie reaguje ? najchętniej pewnie znowu zaczęli by drukować, ale muszą sobie zrobić chwilę przerwy ;-)
kierunek jest znany:) i to od dłuższego czasu wystrczy przeanalizować kurs w chwili QE.....Kusus pisze:Oni chyba robią sobie z nas jaja....
Znowu zmiana kierunku ?
A tak na teraz 1.117 zostanie przebite pewnie jeszcze dziś
ciekawe co teraz wykminią na edku
świeca H4 zamknęła się ponad mid-pivotem, wolumen sugeruje spadki... obstawiałbym możliwą podbitkę pod 1.13 i dopiero wtedy zjazd, ale mogą ruszyć już teraz 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
na kablu jak nie podjadą to już mają podwójny szczyt jak malowany....atlanticos pisze:zerknijcie na swieczke tygodniowa na edku... jest taka jaka powinna wiec nie beda juz krecili dzis bo i po co... w przyszlym tygodniu zrobia podwojny szczyt i po wyjsciu dolem z klina poleca na 1.10... przynajmniej ja to tak widze bo klin nadal sie broni/...ponizej 1170 zmienie zdanie