sardo nunspa pisze:Pomóżcie ludzie bo choć początkujący nie jestem, to się wrobiłem jak początkujący

. Mam dawne konto w Oanda US division i chciałem je przenieść do Europe division. W tym celu muszę otworzyć nowe konto i nacisnąłem sobie self empleyed. A co ja robię? Prowadzę gospodarstwo rolne, które jest na ojca, bo ojciec jest za stary na ten sport. Zasiać, zabrać, zaorać, to jakieś 20 dni roboty w roku dotacje z unii wziąć, dopłatę do paliwa w gminie no i najważniejsze krus. Oczywiście domyślacie się co jeszcze robię.
Tu mam korespondencję :
Employment details: Upon review of the information you submitted during the registration process we noticed that you indicated you are 'Self Employed'. Before we can deem your account ready to accept funds kindly confirm your self-employed business name, nature of business and your job title in your email reply.
Please submit the relevant information and document(s), in reply to this email, at your earliest convenience.
Czym ich nakarmić żeby się odwalili.
Ja może podpowiem tylko tyle, że brokerzy zazwyczaj (nigdy?) proszą o doprecyzowanie takich informacji ale jednocześnie nie wymagają potem żadnych dokumentów potwierdzających zatrudnienie itd. pod warunkiem, że nie zakładasz konta firmowego.
Czyli... Możesz obudzić w sobie pisarza, który zapewne gdzieś głęboko w Tobie drzemie

.
-- Dodano: pt 08-05-2015, 9:36 --
Baton pisze:1. Wczoraj o 23.00 powstała luka na parach z funtem w Admiralu, u innych brokerów tej luki nie ma. Dlaczego tak jest i czy można coś z tym zrobić? Miałem w tej luce zlecenia oczekujące.
2. Zauważyłem że o 23.00 Admiral robi krótką przerwę w notowaniach, z czego to wynika?
Najlepiej zadać te pytania Admiralowi, a nie tutaj

. Wtedy odpowiedź będzie bardziej precyzyjna.
AM zawsze robił przerwę w kwotowaniach o 23:00 na kilka minut, powołując się na bardzo mizerną płynność w tym momencie. Luka to skutek zawieszenia kwotowań i jednoczesnego ruchu na danej parze walutowej. Wątpię, aby uznali reklamację, bo z tego co pamiętam zastrzegają takie sytuacje w regulaminie - warto przeczytać co się akceptowało.