XM Group
Re: XM (XEMarkets, Trading Point)
Czy mi się zdaje, cz XM pobiera opłaty za"niegranie" na koncie real?
Jakieś 18 pln mi zdjęli właśnie.
Jakieś 18 pln mi zdjęli właśnie.
nie dostalem przelewu na skrila,
Czy przy wyplacie z XM wpisuje sie (Numer konta Skrill/MoneyBookers) to chodzi o ID Skrila - dobrze zrobilem?
jak dlugo idzie z XM do Skrilla (XM napisal ze od nich poszlo)
Czy przy wyplacie z XM wpisuje sie (Numer konta Skrill/MoneyBookers) to chodzi o ID Skrila - dobrze zrobilem?
jak dlugo idzie z XM do Skrilla (XM napisal ze od nich poszlo)
Wpisuje sie adres email ktorym logujesz sie do skrilla. Napisz do nich na live chat
Skype marcinmc92
polimylem sie ale to dlaczego wyslali na jak wpisalem ID, powinno odrzucic,
choc pisze w Withdrawal History ze:
Przelewy24 Approved
tzn. ze idzie przelew gdzie? na konto bankowe bo san juz nie wiem
?
Przelewy24 Approved
?
-
- Pasjonat
Nic się nie pomyliłeś. Jeżeli wpisałeś nr. ID konta skrill to dobrze zrobiłeś. To , że przelew jest zatwierdzony nie znaczy że juz wysłany na konto. Jezeli zrobiłeś dzis wypłatę powinna byc jutro na skrillu.HanSolo1 pisze:polimylem sie ale to dlaczego wyslali na jak wpisalem ID, powinno odrzucic,
Przelewy24 Approved
?
Witam,HanSolo1 pisze:polimylem sie ale to dlaczego wyslali na jak wpisalem ID, powinno odrzucic,
Przelewy24 Approved
?
W takiej sytuacji proszę zawsze kontaktować się z naszym biurem bezpośrednio, zarówno poprzez LIVE CHAT jak i poprzez e-mail: polish.support@xm.com lub mfraczek@xm.com. Jedynie znając Pański numer konta XM będziemy mieli możliwość wyjaśnić kwestię związaną z Pańskimi transakcjami płatniczymi.
Pozdrawiam,
Magdalena Fraczek
Business Development Manager
XM - Excellent Execution
Dzień dobry,
Chciałbym zapytać posiadaczy rachunków real w XM czy macie od kilku dni, łącznie z dzisiejszym, problem z zamykaniem pozycji na plusie. Mowa tutaj o handlu poza publikacjami danych poprzez web tradera. U mnie jakaś masakra, czekam dosłownie na zamknięcie pozycji kilka minut, pozycja zamyka się oczywiście na moja niekorzyść.
Tragedia, odradzam tego brokera wszystkim, którzy chcą podejść do tematu forexu na poważnie.
Ja gram na tym rachunku tylko w pracy dla zabicia nudy za otrzymany od nich bonus, nic poza tym.
Pozdrawiam i polecam xm tylko do zabawy.
Chciałbym zapytać posiadaczy rachunków real w XM czy macie od kilku dni, łącznie z dzisiejszym, problem z zamykaniem pozycji na plusie. Mowa tutaj o handlu poza publikacjami danych poprzez web tradera. U mnie jakaś masakra, czekam dosłownie na zamknięcie pozycji kilka minut, pozycja zamyka się oczywiście na moja niekorzyść.
Tragedia, odradzam tego brokera wszystkim, którzy chcą podejść do tematu forexu na poważnie.
Ja gram na tym rachunku tylko w pracy dla zabicia nudy za otrzymany od nich bonus, nic poza tym.
-
- Maniak
a na zwyklej platformie mt4 albo telefonie z androidem sprawdzales? dawno nie korzystalem z tego ich webtradera bo jest daremny. generalne webtradery to super sprawa ale zalezy jak to jest napisane. ctrader ma np. super webtradera pod wzgledem funkcjonalnosci ale na slabszym sprzecie totalnie to nie daje rady, poslizgi, przypuszczam, ze problem jest na styku przegladarka i protokol internetowy. zanim flash player czy inne softshit przetrawi to co ty chcesz to cena juz dawno jest w innym miejscu.reave pisze:Dzień dobry,
Pzdr.
-
- Gaduła
Jak wygląda sprawa z mt4 w xm na Windows Phone 8.1 ? Można pobrać na telefon i czy działa normalnie jak na komputerze, tzn można rysować na wykresie itd. ?
"Nie ma rzeczy niemożliwych, istnieją jedynie trudne do zrealizowania"
mariusztrader pisze:Jak wygląda sprawa z mt4 w xm na Windows Phone 8.1 ? Można pobrać na telefon i czy działa normalnie jak na komputerze, tzn można rysować na wykresie itd. ?
Witam,
Pragnę poinformować, iż XM.COM nie oferuje platformy MT4 na Windows Phone. Proszę jednak zauważyć, iż platforma Webtrader jest dostępna na każdym urządzeniu.
Tutaj znajdą Państwo wszystkie platformy oferowane przez XM.COM: http://www.xm.com/pl/platforms
Pozdrawiam,
Magdalena Fraczek
Business Development Manager
XM - Excellent Execution