DayTrading: Piątek 01.05.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 02 maja 2015, 00:00

Wzrost
9
36%
Bez zmian
4
16%
Spadek
12
48%

Liczba głosów: 25

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 01.05.2015

Nieprzeczytany post autor: lutek »

ok nie było tematu

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

lutek pisze:kukus ja nic nie utopiłem ale pamietam twoje wpisy jak odpoczywałes na hawajach bezmózgowcu
To moj ostatni wpis skierowany w twoim kierunku:
1. Naucz sie czytac bo juz 3 razy i za kazdym razem inaczej przekreciles moj nick
2. Nie przekrecaj informacji bo nigdy nie bylem na hawajach - jak juz to w maroko ostatnimi czasy
3. Nie wylewaj zali na kogos jest wtopiles kase. Forex to statystyka. Zle wszedlem w kangura ale wczesniej mialem dziesiatki innych zagrac - jakbys myslal to bys wiedzial ze forex to statystyk i kazdy ma bledne decyzje. Ty masz 100% skutecznosci mam rozumiec tak?
Podziel sie swoimi statami albo zamilcz.

Co do kangura... Przekrecili tygodniowa swieczke i ja nie mam pytan.... Absolutnie nie podejnuje sie analizy i czekam ze 2 tygodnie zanim wroce do tej pary.

-- Dodano: pt 01-05-2015, 17:47 --
lutek pisze:kukus ja nic nie utopiłem ale pamietam twoje wpisy jak odpoczywałes na hawajach bezmózgowcu
To moj ostatni wpis skierowany w twoim kierunku:
1. Naucz sie czytac bo juz 3 razy i za kazdym razem inaczej przekreciles moj nick
2. Nie przekrecaj informacji bo nigdy nie bylem na hawajach - jak juz to w maroko ostatnimi czasy
3. Nie wylewaj zali na kogos jest wtopiles kase. Forex to statystyka. Zle wszedlem w kangura ale wczesniej mialem dziesiatki innych zagrac - jakbys myslal to bys wiedzial ze forex to statystyk i kazdy ma bledne decyzje. Ty masz 100% skutecznosci mam rozumiec tak?
Podziel sie swoimi statami albo zamilcz.

Co do kangura... Przekrecili tygodniowa swieczke i ja nie mam pytan.... Absolutnie nie podejnuje sie analizy i czekam ze 2 tygodnie zanim wroce do tej pary.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

MERLIN pisze:moim zdanie na edku to może być korekta fali 3

cos takiego takie bazgroly jesl masz na mysli 3 i teraz 4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

kukus bez nerwacji i faktycznie odpocznij

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

ktos pytal tu dzis o moje aktualne spojrzenie na edku

h4 - skonczylismy wg mnie fale 3 w C - pisalem o tym wczoraj ze moze byc dynamiczna i gleboka korekta... spodziewam sie zejscia nawet w okolice 1.09 w ciagu tygodnia i potem jeszcze jedego ruchu w gore wiec szeroka konsola w przedziele 1.09-1.13 przez okolo 2 tygodnie nas czeka IMO

https://www.tradingview.com/x/RCb8Yf68/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

atlanticos pisze:Kusus - o cos takiego mi chodzilo na kangaroo

h4
https://www.tradingview.com/x/BHJYXsH4/
A czy masz pomysł na kabla ? Od trzech tygodni mnie upokarzał, ale dzisiaj moja zemsta była słodka ;-) W razie czego jak nie trafisz to nie będę palił kukły Termita ;-) Według mnie na 1,5040 mogą dojechać bez większej korekty. Tam mi wychodzi połowa całego ruchu wzrostowego.

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

MR. D pisze:

h4
A czy masz pomysł na kabla ? Od trzech tygodni mnie upokarzał, ale dzisiaj moja zemsta była słodka ;-)
mnie kabel w tym tygodniu dwa dni wozil ale spokojnie go wytrzymalem i dal calkiem dobrze na koniec tygodnia zarobic... trzymam sie tego scenariusza z wykresu miesiecznego czyli poszedl retest wybitego trojkata (gleboki retest) i teraz albo od razu poleci do piwnicy(mniej prawdopodobne) albo kilka tygodni klepania sufitu, moze jakas doji na miesiecznym i dopiero bardzo mocny zjazd w dol liczony w tysiacach pipsow

kabel MN
https://www.tradingview.com/x/0ASMwQ6P/

megaFX
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: megaFX »

dzisiaj zagrałem też na spadki miedzi (copper),po 3 miesięcznym rajdzie o ponad 20 % w górę cena miedzi osiągneła bardzo mocną linie oporu, myślę że teraz jest idealny moment do wejścia na długoterminowe spadki miedzi i nie uda się przynajmniej tym razem pokonać obecnej linii oporu

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Mr.D - masz jeszcze kabla h1
dosc czytelny byl od wczoraj po wybiciu klina i ciezko bylo dzisiejszy zjazd przegapic bo reakcja na wybitej zoltej strefie mowi wszystko... klasyka IMO.... obecnie sila rozpedu wybil tez niebieska TL ale sadze ze wroci na retest tejTL zeby grubasy mogli dobrac eSki w rozowej strefie strefie z ktorej dzis sie wybijalismy

https://www.tradingview.com/x/GFqT8aS2/

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

atlanticos pisze:
MR. D pisze:

h4
A czy masz pomysł na kabla ? Od trzech tygodni mnie upokarzał, ale dzisiaj moja zemsta była słodka ;-)
mnie kabel w tym tygodniu dwa dni wozil ale spokojnie go wytrzymalem i dal calkiem dobrze na koniec tygodnia zarobic... trzymam sie tego scenariusza z wykresu miesiecznego czyli poszedl retest wybitego trojkata (gleboki retest) i teraz albo od razu poleci do piwnicy(mniej prawdopodobne) albo kilka tygodni klepania sufitu, moze jakas doji na miesiecznym i dopiero bardzo mocny zjazd w dol liczony w tysiacach pipsow

kabel MN
https://www.tradingview.com/x/0ASMwQ6P/
Nie myślałeś żeby dziennik założyć ? Miałbyś masę czytających ;-) Oczywiście zajmuje to masę czasu i dlatego swój zaniedbałem no i musiałbyś pogodzić się, że wielu magików by dawało Ci złote rady o które nie prosisz, ale frajda mogałaby być bardzo duża ;-) i pożytek dla czytających :564:

Zablokowany