którego trenduklimokrates pisze:Wczoraj o 10:15 na EU M15 zaczął sie rysować oRGR jako korekta. Uważam, ze jest książkowy. W tej sytuacji oznacza nic innego jak kontynuacje trendu.

którego trenduklimokrates pisze:Wczoraj o 10:15 na EU M15 zaczął sie rysować oRGR jako korekta. Uważam, ze jest książkowy. W tej sytuacji oznacza nic innego jak kontynuacje trendu.
Skończcie już tym pajacowaniem, serio. Nie wiesz jaki jest na M15??? Mowię o M15 nie o W1.santo pisze:którego trenduklimokrates pisze:Wczoraj o 10:15 na EU M15 zaczął sie rysować oRGR jako korekta. Uważam, ze jest książkowy. W tej sytuacji oznacza nic innego jak kontynuacje trendu.?
W okolicach 1.13 znajduje sie kilka ciekawych punktów które mogą przyczapować Edka - mocna strefa S/D, Piv R1, F23 (1.4-1.046), F423 (mierzone na impulsie wybiciowym z 27/04)highend pisze:Edek 1.128 to jest mocny opór i zakładam, ze zanim puści to wrócimy na 1.10.
Ale moze sie mylę
Najbezpieczniej "przyczapować" EU w okolicach oporu H4 czyli 1.1365.c.ajto pisze:W okolicach 1.13 znajduje sie kilka ciekawych punktów które mogą przyczapować Edka - mocna strefa S/D, Piv R1, F23 (1.4-1.046), F423 (mierzone na impulsie wybiciowym z 27/04)highend pisze:Edek 1.128 to jest mocny opór i zakładam, ze zanim puści to wrócimy na 1.10.
Ale moze sie mylę
A zalogowałeś się do konta handlowego?Marcin30 pisze:Na nowym kompie nie chodzi mi MT4.
Wszystko śmiga w necie, tylko MT4 nie...wyłączyłem antywirusa i dalej nic...
Proszę o rady
Mt4 u ciebie dziala bo widze ze masz otwarte pakiety.Marcin30 pisze:Na nowym kompie nie chodzi mi MT4.
Proszę o rady
Tak...co może być nie tak?Havermayer pisze:A zalogowałeś się do konta handlowego?Marcin30 pisze:Na nowym kompie nie chodzi mi MT4.
Proszę o rady