ale patrząc na cały dzień to...
pod pretekstem byle jakich danych amerykanie napompowali edka o wiele bardziej
niż przewidywany spadek, który wiedzieli że nastąpi po danych FOMC
i tak zrób jak piszesz jeśli masz minimum odwagihighend pisze:Dax musi odreagowac takie zejscie.
Przeciez nie poleci ciurkiem na 10.000 w 1 dzien.
Po co brac L jak mozna S z trendem (spadkowym)
Bezczelny jestes. Nic nie pokazujesz mimo 100 prosb ze strony 50 osob a sam tego wymagasz ; ]highend pisze:Pokaz lepiej jak brales rope na S od 54 i daxa na L od 12200 czy jakos tak... ale po co pokazywac wtopy?Rafcyk pisze:Zeby nie było ze bajki opowiadam jak niektórzy tu sadzajeszcze po drodze dokupiłem ,myśle ze juz nie stracę a trzymam do 12390 buachchchaaa
W załączniku podglad moich pozycji aktualnie
tym razem masz baterię na fuul naładowaną...Rafcyk pisze:Zeby nie było ze bajki opowiadam jak niektórzy tu sadzajeszcze po drodze dokupiłem ,myśle ze juz nie stracę a trzymam do 12390 buachchchaaa
highend pisze:Dax musi odreagowac takie zejscie.
Po co brac L jak mozna S z trendem (spadkowym)
Tu by było 50% Fibo z H4 EUniemiaszek pisze:1.1020/30 powinno być jeszcze dzisiajszczudlo6 pisze:dobra jakieś tam odreagownie jest....mysle że do 1,1050-60 ... ktoś się zgadza?![]()
na jutro 1.0930/50 mają sprawę do załatwienia i się zobaczy co dalej
uciekinier pisze:i tak zrób jak piszesz jeśli masz minimum odwagihighend pisze:Dax musi odreagowac takie zejscie.
Po co brac L jak mozna S z trendem (spadkowym)![]()
Nie pamiętasz jak wkleiłem 300k stratyhighend pisze:Pokaz lepiej jak brales rope na S od 54 i daxa na L od 12200 czy jakos tak... ale po co pokazywac wtopy?Rafcyk pisze:Zeby nie było ze bajki opowiadam jak niektórzy tu sadzajeszcze po drodze dokupiłem ,myśle ze juz nie stracę a trzymam do 12390 buachchchaaa
Nie chwal dnia przed zachodem słońca.digitalninja pisze:uff... beginners luck... nie muszę jutro wracać na konto demo![]()
ale patrząc na cały dzień to...
pod pretekstem byle jakich danych amerykanie napompowali edka o wiele bardziej
niż przewidywany spadek, który wiedzieli że nastąpi po danych FOMC