klimokrates pisze:
Powiem tak, trzymaj tą S ke dłużej i nie pękaj
ustawie sobie SL na BE i niech sie dzieje co chce

klimokrates pisze:
Powiem tak, trzymaj tą S ke dłużej i nie pękaj
dobryfxplayer pisze:andrzej stefaniak pisze ze wycena podwyzki stop w USA zostala odroczona na grudzien-styczen.
wyglada ze dolar nam jeszcze poleci ladnie w dol. szykuje sie zatem wielka korekta...
poprawcie mnei jesli sie myle?
za bardzo jeszcze nie ma co gratulować , dopiero 100 pkt . Ustawiłem BE + 20 i zobaczymy co rano Europa na to ? Osobiście celuje w 12040TsunamiPL pisze:Chłopaki gratuluje Daxa. Macie jaja z tytanu
1.1020/30 powinno być jeszcze dzisiajszczudlo6 pisze:dobra jakieś tam odreagownie jest....mysle że do 1,1050-60 ... ktoś się zgadza?
w swoim imieniu dziękujęTsunamiPL pisze:Chłopaki gratuluje Daxa. Macie jaja z tytanu
95.50 zadzialal dzisiaj 2x w punkt... wykres dnia. Bez kitu.Kusus pisze:Proponowałbym wszystkim bardzo dokładnie zobaczyć poniższy wykres indeksu dolara i chciałbym wszystkich zachęcić do większej cierpliwości oraz ostrożności z jakimikolwiek prognozami w chwili obecnej gdyż:
1. Albo odbijamy, czekamy na potwierdzenie i wtedy gramy pod umocnienie dolara
2. Albo czekamy na przebicie i dalsza wyprzedaż dolara i wówczas wzrost edka.
Tak jak pisałem już kilka razy - okolice 95.50 będą kluczowe dla dalszych losów dolara.
Dzisiejszy dzień da odpowiedź.
IUSD Daily
W dniu dzisiejszym zachęcam także do spojrzenia na osłabiającego się dolara w kontekście euro. To cenna wskazówka. Może wam pomóc
Pokaz lepiej jak brales rope na S od 54 i daxa na L od 12200 czy jakos tak... ale po co pokazywac wtopy?Rafcyk pisze:Zeby nie było ze bajki opowiadam jak niektórzy tu sadzajeszcze po drodze dokupiłem ,myśle ze juz nie stracę a trzymam do 12390 buachchchaaa
W załączniku podglad moich pozycji aktualnie