DayTrading: Środa 29.04.2015
Re: DayTrading: Środa 29.04.2015
lubicie się kłócić ale dla wyjaśnienia co się stało z edkiem wrzucam prosty wykres i tu Highend miał rację ryzykując L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2015, 17:40 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- dobryfxplayer
- Maniak
lol. 16tys?hhhllllh pisze:hahahaahah
jak ktos psize 100 postow dziennie i zadnego konkretnego to zawsze gdzies cos mu sie trafi ale wazne ze zgaduje czy wazne ile na tym zarabia a oni nic nie zarabiaja i tyle w temacie ja juz dawno persony nowy a ostatnio i highendy poblokwoalem bo tu nie ma czego czytac wizje oparte zle kreslonym fibo nawet jesli by to fibo bylo kreslone najlepiej jak sie da to to tez tylko wizja leszczaka nie poparta niczym czym mozna by poprzec
ja dzisiaj zrobilem 745 pipsy koncze dzien zyskiem 16 tys zlotych i takie to psianie
ja dzisiaj zrobilem 160tys

-- Dodano: 29 kwie 2015, 16:42 --
usd/pln rezlizuje wodospadowo rgra z D1 dzisiaj moze jeszcze pyknac 3.55
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
hhhllllh pisze:hahahaahah
jak ktos psize 100 postow dziennie i zadnego konkretnego to zawsze gdzies cos mu sie trafi ale wazne ze zgaduje czy wazne ile na tym zarabia a oni nic nie zarabiaja i tyle w temacie ja juz dawno persony nowy a ostatnio i highendy poblokwoalem bo tu nie ma czego czytac wizje oparte zle kreslonym fibo nawet jesli by to fibo bylo kreslone najlepiej jak sie da to to tez tylko wizja leszczaka nie poparta niczym czym mozna by poprzec
ja dzisiaj zrobilem 745 pipsy koncze dzien zyskiem 16 tys zlotych i takie to psianie
Zostałeś naszym idolem

MERLIN pisze:lubicie się kłócić ale dla wyjaśnienia co się stało z edkiem wrzucam prosty wykres i tu Highend miał rację ryzykując L
Interesujące. Faktycznie technicznie trochę by to wyjaśniało ale moja platforma nie udostępnia takich historycznych danych.
Edek chyba się uspokaja - czekamy na reakcję na FED.
Ma ktoś wyliczenia dotyczące tego o ile kurs edka powinien spadać w związku z QE? Ktoś kiedyś chyba coś takiego udostępniał więc jakby mógł podać źródło/przypomnieć kwotę to byłbym wdzięczny.
Kiedyś twoja analiza będzie prawidłowa - ważne żebyś do tego czasu miał kapitał na inwestycje.
sie hhhllllh odezwał - drugi zbanowany zaraz po Kususie. Jakkolwiek gratuluję wyniku (jeśli prawdziwy) - ja dla każdego jestem życzliwy, chyba że mi zalezie za skórę. Co do ilości postów już kiedyś tłumaczyłem - jak dla mnie ta cyferka mogłaby nie istnieć i nie ma zupełnie żadnego znaczenia. Nie jest ona wyznacznikiem niczego, a na pewno nie doświadczenia. Są osoby ze stażem np 10 letnim i mają np 20 postów. A doświadczenie ogromne.
W ogóle bym postulował aby wywalić tą liczbę postów przy nickach. To tylko jest argument dla prześmiewców i pożywka dla Kususopodobnych. Na przykład takie stwierdzenie: "robimy zakłady kiedy Highend przekroczy w ilości postów Nowego" ?
Dziecinada to mało powiedziane.
W ogóle bym postulował aby wywalić tą liczbę postów przy nickach. To tylko jest argument dla prześmiewców i pożywka dla Kususopodobnych. Na przykład takie stwierdzenie: "robimy zakłady kiedy Highend przekroczy w ilości postów Nowego" ?
Dziecinada to mało powiedziane.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2015, 17:46 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:Każdy tu coś pisze.
A to, ze napisałem iż DAX spada na poziom poniżej 10.000 i uważam, że lepiej nie łapać noża (L) - to tez jest powód by napisać "rozumiem Kususa" ?
Mam wrzucony dax w jurnalu i każdy może sobie zerknąć dlaczego tak uważam (jest tam wykres). Nie biorę tego "z powietrza".
dax tam kiedys pisalem ze 5 tki czy to C duzej brakuje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
i elegancko koleszko
tak na szybko jesli ktos zarabia to nie siedzi cale dnie na jakims forum,cale dnie w tygodniu i wekendy oddac zycie czemus to trzeba wirtualnie byc tym kims i robic sobie fejm wsrod innych uzytkownikow proste na 24 godziny 18 na forum to takie uzaleznienie jak zgrami online tam tez sie robilo hipka i sie bylo kims wsrod innych co pogrywali xDxDxD
jutro mam w planei zrobic 2 razy tyle
-- Dodano: 29 kwie 2015, 17:50 --
MERLIN ale gdzie on ryzykował L pokaz mi gdzie on zaryzykowal L bo ja to widze ze raz pisze tak raz pisze inaczej, pokaz mi gdzie on cokolwiek ryzykowal poza czasem na napisanie kolejnego beznadziejnego posta, on nic nie zarabia albo 0.01 popykuje tyle w temacie zablokowalem go bo on jest chory mu trzeba pomoc wyciagnac z pomieszczenia na swiatlo dzienne, do ludzi do prawdziwego swiata bo niedlugo jak adrian sie zagubi w ciezkiej psychozie
tak na szybko jesli ktos zarabia to nie siedzi cale dnie na jakims forum,cale dnie w tygodniu i wekendy oddac zycie czemus to trzeba wirtualnie byc tym kims i robic sobie fejm wsrod innych uzytkownikow proste na 24 godziny 18 na forum to takie uzaleznienie jak zgrami online tam tez sie robilo hipka i sie bylo kims wsrod innych co pogrywali xDxDxD
jutro mam w planei zrobic 2 razy tyle
-- Dodano: 29 kwie 2015, 17:50 --
MERLIN ale gdzie on ryzykował L pokaz mi gdzie on zaryzykowal L bo ja to widze ze raz pisze tak raz pisze inaczej, pokaz mi gdzie on cokolwiek ryzykowal poza czasem na napisanie kolejnego beznadziejnego posta, on nic nie zarabia albo 0.01 popykuje tyle w temacie zablokowalem go bo on jest chory mu trzeba pomoc wyciagnac z pomieszczenia na swiatlo dzienne, do ludzi do prawdziwego swiata bo niedlugo jak adrian sie zagubi w ciezkiej psychozie
wow! w sumie to nie widziałem takiego wykresu... na innej podstawie leciałem z tymi wzrostami, ale to wiele wyjaśniaMERLIN pisze:lubicie się kłócić ale dla wyjaśnienia co się stało z edkiem wrzucam prosty wykres i tu Highend miał rację ryzykując L

Warte zapisania co niniejszym czynię
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
mylisz się udostępnia -narzędzia-centrum historii -pobierz 1mxardins pisze:MERLIN pisze:lubicie się kłócić ale dla wyjaśnienia co się stało z edkiem wrzucam prosty wykres i tu Highend miał rację ryzykując L
Interesujące. Faktycznie technicznie trochę by to wyjaśniało ale moja platforma nie udostępnia takich historycznych danych.
Edek chyba się uspokaja - czekamy na reakcję na FED.
Ma ktoś wyliczenia dotyczące tego o ile kurs edka powinien spadać w związku z QE? Ktoś kiedyś chyba coś takiego udostępniał więc jakby mógł podać źródło/przypomnieć kwotę to byłbym wdzięczny.
160 tyś ?:) Boże, jakim ty depo grasz ?!dobryfxplayer pisze:
lol. 16tys?
ja dzisiaj zrobilem 160tys
-- Dodano: 29 kwie 2015, 16:42 --
usd/pln rezlizuje wodospadowo rgra z D1 dzisiaj moze jeszcze pyknac 3.55