DayTrading: Środa 29.04.2015
Re: DayTrading: Środa 29.04.2015
mama nadzieje ze wszyscy zapakowani w eski pobrane po szczytach ...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- dobryfxplayer
- Maniak
zabka wiem ze twoja odpowiedz moze byc tylko pozytywna i z piwkiematlanticos pisze:no wyobraz sobie ze napisalem wczesniej ze musi zamknac h1, h4 powyzej zielonej strefy z mojego wykresu zebym zmienil nastawienie - nie doczytales? wiec mysle to co myslalem... ze powoli konczymy korekte... i nawet maly nozyk zlapalemdobryfxplayer pisze:ciekawe co teraz zaba mysli. caly misterny plan jebbbb. teraz to pewnie az do 20:00 dolar do piekla. ciezko wogle okreslac do jakich poziomow!![]()

ale mam tez swiadomosc ze ty miales swiadomosc i byles przygotowany na oba scenariusze. ok.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Moim zdaniem to blad. Pisalem rano o istotnosci 95.50 na dolarze i reakcja jest jak najbardziej prawidlowa ale teraz trzeba czekac bo jak wroca w te okolice to przebija i edki kangury i kable porobia 400 pipsow w gore w tym tygodniu.atlanticos pisze:no wyobraz sobie ze napisalem wczesniej ze musi zamknac h1, h4 powyzej zielonej strefy z mojego wykresu zebym zmienil nastawienie - nie doczytales? wiec mysle to co myslalem... ze powoli konczymy korekte... i nawet maly nozyk zlapalemdobryfxplayer pisze:ciekawe co teraz zaba mysli. caly misterny plan jebbbb. teraz to pewnie az do 20:00 dolar do piekla. ciezko wogle okreslac do jakich poziomow!![]()
Dzieki porannej projekcji na dolarze pozamykalem L na samych szczytach i dzien dosc niezly +360 pipek.
Kto chcial to skorzystal.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2015, 15:17 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
byc moze tak bedzie ale na tak silnym oporze prosilo sie cos malego podebrac nawet jak ostre... ja zakladam scenariusz z powrotem do trendu... kolejne 100-200 pipsow UP np na takim kablu calkowicie zmienilo by obraz tej pary... teraz potrzac na swieczke miesieczna az sie prosi o 2 dni zjazdu zeby ja przekrecic... wieczorem sie przekonamy co nam grubaski wymalujaKusus pisze:
Moim zdaniem to blad. Pisalem rano o istotnosci 95.50 na dolarze i reakcja jest jak najbardziej prawidlowa ale teraz trzeba czekac bo jak wroca w te okolice to przebija i edki kangury i kable porobia 400 pipsow w gore w tym tygodniu.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
pierwsze rozdanie zakończone, teraz będą napuszczać byczki na miśki na siebie, tak aby dużo było padliny na wieczór
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Teraz banki sciągają kase z FOREX bo to łatwy pieniądz. a wieczorem bedzie zjazd cenowy
Moze cie teraz zdziwie ale.... Popyt na euro - nie wiedziec czemu - jest zbyt silny zeby dolar mogl utrzymac trend. Ja pod 95.50 sprzedaje dolca za cale depo... I wrocimy tam bardzo szybko imo.atlanticos pisze:byc moze tak bedzie ale na tak silnym oporze prosilo sie cos malego podebrac nawet jak ostre... ja zakladam scenariusz z powrotem do trendu... kolejne 100-200 pipsow UP np na takim kablu calkowicie zmienilo by obraz tej pary... teraz potrzac na swieczke miesieczna az sie prosi o 2 dni zjazdu zeby ja przekrecic... wieczorem sie przekonamy co nam grubaski wymalujaKusus pisze:
Moim zdaniem to blad. Pisalem rano o istotnosci 95.50 na dolarze i reakcja jest jak najbardziej prawidlowa ale teraz trzeba czekac bo jak wroca w te okolice to przebija i edki kangury i kable porobia 400 pipsow w gore w tym tygodniu.
osiągnęliśmy poziom z 18 marca, z poprzedniego FOMCech755 pisze:Teraz banki sciągają kase z FOREX bo to łatwy pieniądz. a wieczorem bedzie zjazd cenowy
flaga fajna
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
maassk pisze:H1 bardzo ładna
jeszcze testna 1,1090 11
tylko gdzie te szczytyszczudlo6 pisze:mama nadzieje ze wszyscy zapakowani w eski pobrane po szczytach ...