Gdyby ktoś posiadał w swojej bibliotece, albo znał nazwę to będę wdzięczny za udostępnienie.[/quote]
Szukasz czegoś takiego?
http://api.ning.com/files/*Abtys78g0uNH ... 6.49PM.png
Przesłanka była - wybicie flagi dołem, ale co z tego jak wsparcie to wszystko zatrzymało i pójdą do górywojtek1976. pisze:Dlaczego otworzyłeś shorta ,nie ma ku temu przesłanek. Dobrze że go zamknąłeś.
Masz 100% racji. Jak teraz o tym myślę, to przez 3 lata M15 było OK, a teraz zaczałem myśleć o zmianie.ZomG pisze: Metoda na M15 zawiodła. Trzy czy cztery razy z rzędu. No i co z tego? Każda zawiedzie kilka razy z rzędu, wystarczy odpowiednio długo nią grać. Tu padło akurat na kilka pierwszych zagrań, ale należy to uznać za zwykły pech. Myślisz, że poświęcenie kolejnych tygodni, miesięcy czy lat na zmienianie systemu pomoże? Czy to nie jest właśnie szukanie graala?
Wydaje mi się, że doszedłeś do tego mometu, w którym to nie system się liczy, a głowa.
Masz już wszystkie narzędzia. Musisz z nich tylko korzystać.
Nie będę ukrywał, że mam aktualnie chwile załamania, ale jak na to popatrzeć z logicznego punktu widzenia to głupio byłoby się poddać po takim czasie. Generalnie MC jeszcze nie ma...silverarrow pisze: Mam nadzieję że się nie poddasz bo potem bardzo będziesz tego żałował. Powodzenia
Jest dokładnie tak jak piszesz. Straciłem zaufanie sam do siebie. Po tym wszystkim wiem tylko tyle, że już nigdy żadnych testów na demo nie zrobię - nigdy.krystian74 pisze:Bardziej się rozchodzi o odbudowę własnego zaufania do siebie samego. Co za tym idzie nastawić się na małą ilość pipsów w jednym wejściu. Już kiedyś pisałem jeżeli weżniemy 2-5 pip a zrobimy 4 wejścia. Na początek dla odbudowy zszarganych nerwów wystarczy. Życzę każdemu takiego zarobku dziennie.