Admiral Markets - Wątek II

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
6
17%
Poza paroma minusami są ok
16
44%
Przeciętny
9
25%
Mają wiele wad
2
6%
Stanowczo odradzam
3
8%

Liczba głosów: 36

Awatar użytkownika
Jones
Maniak
Maniak

Re: Admiral Markets - Wątek II

Nieprzeczytany post autor: Jones »

jak zamknąć u nich całkowicie konto ?
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones

Admiral Markets
Sprawdź najnowszą ofertę Admiral Markets
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: koalafx »

Czy ktos sie kiedys spotkal w Admiral aby wyskoczyl mu napis "Broker is Busy"
Mam konto Prime w LTD juz i przed chwila nie moge zamknac pozycji ani nie wiem co sie dzieje z cena, poniewaz wszystko stoi na wykresie a polaczenie z brokerem w MT4 jest ?.

Dosyc dziwna sytuacja i nie na miejscu....

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

"Broker is busy" czy "Trade context is busy"?

Drugie jest znane i tutaj o tym artykuł:
https://www.mql5.com/en/articles/1412
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Mpapiez

Nieprzeczytany post autor: Mpapiez »

koalafx pisze:Czy ktos sie kiedys spotkal w Admiral aby wyskoczyl mu napis "Broker is Busy"
Mam konto Prime w LTD juz i przed chwila nie moge zamknac pozycji ani nie wiem co sie dzieje z cena, poniewaz wszystko stoi na wykresie a polaczenie z brokerem w MT4 jest ?.

Awaryjnie w gabinecie inwestora da sie pozycje zamknąć z tego co wiem.

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

koalafx pisze:Czy ktos sie kiedys spotkal w Admiral aby wyskoczyl mu napis "Broker is Busy"

Standard w Admiralu.

Awatar użytkownika
koalafx
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: koalafx »

Dzieki za odpowiedz. Nie wyglada to super jak sie ma otwarta pozycje a tu nagle jest broker is busy i nic nie mozesz z poziomu mt4 zrobic ani nie wiesz czy cena poszla w gore czy w dol....Na szczescie jak tutaj ktos pisal mozna zamknac to z poziomu gabinetu. Oby juz tak sie nie dzialo. Konto PRIME czyli ECN bylo busy a konto admiral chodzilo OK

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

koalafx pisze:Dzieki za odpowiedz. Nie wyglada to super jak sie ma otwarta pozycje a tu nagle jest broker is busy i nic nie mozesz z poziomu mt4 zrobic ani nie wiesz czy cena poszla w gore czy w dol....Na szczescie jak tutaj ktos pisal mozna zamknac to z poziomu gabinetu. Oby juz tak sie nie dzialo. Konto PRIME czyli ECN bylo busy a konto admiral chodzilo OK
Restart platformy teoretycznie pomaga w takich sytuacjach, bo wychodzi na to, że 'broker is busy' to nowa nazwa dla 'trade context is busy' :).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

mrczny

Nieprzeczytany post autor: mrczny »

Dzisiaj rano mieli ciekawe przesunięcie. Otworzyłem pozycję. Zamiast jednej otworzyły się dwie transakcje. Żeby je zobaczyć musiałem jednak uruchomić ponownie metatradera, ponieważ nic nie było widać. Potem zamknąłem kiedy widziałem u siebie plus. Po zamknięciu okazało się, że jestem na minusie na tych pozycjach.
Zaraz napiszę do nich reklamację ciekawe co mi odpiszą.
Ogólnie ten broker należy raczej do gorszych brokerów, chociaż i tak wolę ich od kłamliwych xm.com* czy męczących i spamujących ironfx.

*mogę rozwinąć temat dlaczego są kłamliwi jeśli ktoś będzie potrzebował. Jeśli będzie potrzebna to mogę także pomyśleć o udostępnieniu emaili z nimi.

Fx_boy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Fx_boy »

Zaznaczam strefy R/S poziomymi prostokątami ( jak zresztą wszyscy :) ), zmieniam interwał czasowy i strefa zniknęła , wracam na pierwotną i też nie ma. Tak się dzieje zarówno na realu jak i na demo ( dwa różne dyski ). Dzwoniłem do AM,
proponują przeinstalować MT4. Tak mam od 2-ch dni, miał ktoś taki problem?
Dziękuję i pozdrawiam.

Gonzou
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gonzou »

Siema. W gabinecie inwestora nie mogę zobaczyć swoich rachunków. Mam tak jakby czyste konto, dopiero co założone konto lecz z tą różnicą, że moje dwa rachunki cały czas funkcjonują. Ktoś spotkał się kiedyś z taką sytuacją ? :|
Twoja strata, twój zysk.
Twoja decyzja, twoje pieniądze.
Rób co chcesz, myśl, niczego nie żałuj.

ODPOWIEDZ