Nie może mi kangur przebić górnej bandy trójkąta cały dzisiejszy dzień. 30 pipsów mnie zadowoli na koniec tygodnia.
korekta to tez chwilowy trend... a Ty piszesz o zmianie trendu na edku... juz Ci pisalem ze w sredniowieczu za takie bzdury na stosach paliliatlanticos pisze:highend pisze:
No właśnie. Trend na edku wzrostowy.
Ale panie: nie ta liga
ja właśnie wskoczyłem w shortymaassk pisze:wszyscy w longach ?
nie każde atlanticosa analizowanie się sprawdza, ale nie sposób temu przyznać klasyatlanticos pisze:edek h4 - pierwszy zasieg dla "trojki" zrobilismy... alternatywny jest 50 pipsow wyzej
https://www.tradingview.com/x/z28HVkdb/
Mówisz o tym spotkaniu, które parę godzin temu się zakończyło ?homar pisze:wie ktoś może o której początek spotkanie eurogrupy?
jak ogłoszą coś dobrego lub chociaż odłożenie sprawy do maja to może być to paliwo dla edka na 1.10 bo widać, że chcą, ale póki co znajduje się druga strona
konn365 pisze:co tym Edziem znów tak zaczęło motać po chwili spokoju..?
MR. D pisze:Mówisz o tym spotkaniu, które parę godzin temu się zakończyło ?homar pisze:wie ktoś może o której początek spotkanie eurogrupy?
jak ogłoszą coś dobrego lub chociaż odłożenie sprawy do maja to może być to paliwo dla edka na 1.10 bo widać, że chcą, ale póki co znajduje się druga strona