Nie może mi kangur przebić górnej bandy trójkąta cały dzisiejszy dzień. 30 pipsów mnie zadowoli na koniec tygodnia.
DayTrading: Piątek 24.04.2015
Re: DayTrading: Piątek 24.04.2015
A niech będzie, wrzuciłem sobie skę na kangurze, 0,7816. Zobaczymy jak pójdzie. 
Nie może mi kangur przebić górnej bandy trójkąta cały dzisiejszy dzień. 30 pipsów mnie zadowoli na koniec tygodnia.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, 14:49 przez Mat2314, łącznie zmieniany 1 raz.
korekta to tez chwilowy trend... a Ty piszesz o zmianie trendu na edku... juz Ci pisalem ze w sredniowieczu za takie bzdury na stosach paliliatlanticos pisze:highend pisze:
No właśnie. Trend na edku wzrostowy.
Ale panie: nie ta liga
Mi kabel pazury poprzycinał... na edku na zero... W sumie jak na łapanie szczytów na kablu to moja strata jest symboliczna biorąc pod uwagę, że zrobiło prawie 600 pipsów w górę -) w końcu go złapię na samiutkim szczycie ;-)
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2015, 14:51 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
- digitalninja
- Gaduła

ja właśnie wskoczyłem w shortymaassk pisze:wszyscy w longach ?
... i mam nadzieję, że zdążę pozamykać zanim inni będą zamykać eski pootwierane dziś o 9-10- rano
okej, zarobek na spadku uJ, zamykam pozycję, jest Piątek mam nosa ze już niżej nie poleci 
wie ktoś może o której początek spotkanie eurogrupy?
jak ogłoszą coś dobrego lub chociaż odłożenie sprawy do maja to może być to paliwo dla edka na 1.10 bo widać, że chcą, ale póki co znajduje się druga strona
jak ogłoszą coś dobrego lub chociaż odłożenie sprawy do maja to może być to paliwo dla edka na 1.10 bo widać, że chcą, ale póki co znajduje się druga strona
nie każde atlanticosa analizowanie się sprawdza, ale nie sposób temu przyznać klasyatlanticos pisze:edek h4 - pierwszy zasieg dla "trojki" zrobilismy... alternatywny jest 50 pipsow wyzej
https://www.tradingview.com/x/z28HVkdb/
na poniedziałek widziałbym edka po 1.06 ale czy tak będzie się okaże
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Mówisz o tym spotkaniu, które parę godzin temu się zakończyło ?homar pisze:wie ktoś może o której początek spotkanie eurogrupy?
konn365 pisze:co tym Edziem znów tak zaczęło motać po chwili spokoju..?
do oporu i do bazy a dane z usa historyczne
MR. D pisze:Mówisz o tym spotkaniu, które parę godzin temu się zakończyło ?homar pisze:wie ktoś może o której początek spotkanie eurogrupy?
podaj linka jeśli możesz! dzięki
nie widziałem nigdzie, poza wypowiedziami, że się wkurzyli że Grecja przed spotkaniem próbuje rozmawiać bezpośrednio z niemcami
Goldman Sachs: za trzy miesiące euro będzie kosztować 3,93 zł, a dolar - 3,85 zł
http://biznes.onet.pl/waluty/wiadomosci ... -zl/rf3fz9
http://biznes.onet.pl/waluty/wiadomosci ... -zl/rf3fz9