DayTrading: Czwartek 23.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 23.04.2015
Indeks $ wygląda wzrostowy to edek bedzie spadkowy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nech wytna SL grajacym pod dane zle 

Czy ktoś ma jakieś wytłumaczenie co dzieje się z edkiem? Jakoś za bardzo się macnia w ostatnim czasie a jeszcze biorąc pod uwagę słabsze dane - może nie takie bardzo złe ale jednak słabsze - to powinniśmy złamać ten opór:D
Kiedyś twoja analiza będzie prawidłowa - ważne żebyś do tego czasu miał kapitał na inwestycje.
ahahh skad t o znamy juz nie raz tak obili zle dane detal w Sl i czyszczenie 

ale w bambuko robia na edzziu ale najlepiej zarabia sie na daxie to jest to prosto i przyjemnie chociaz za wczesnie wszedłem w elke
xardins pisze:Czy ktoś ma jakieś wytłumaczenie co dzieje się z edkiem? Jakoś za bardzo się macnia w ostatnim czasie a jeszcze biorąc pod uwagę słabsze dane - może nie takie bardzo złe ale jednak słabsze - to powinniśmy złamać ten opór:D
to okazja dla grbego by przeczyscil detalowi troche depa i SL juz nie raz ta kgrali ze gorsze dane w dol a pozniej w gore
Ładne dump and pump Londynu. 30 minutowe pump i inwestorzy nie wiedzą co robić.
The only way is up
Masz rację - po ilości dzisiejszych danych i ich wadze można było się spodziewać manipulacji:). Zresztą zastanawiała mnie słaba reakcja na dane z Francji (w zasadzie jej brak) ale myślałem że czekają na dane z Niemiec. Ale dość słaba suma tych reakcji mnie bardzo zastanowiła. No nic zobaczmy jak się sytuacja rozwinie. Ja widze edka dziś nadal na s.
Kiedyś twoja analiza będzie prawidłowa - ważne żebyś do tego czasu miał kapitał na inwestycje.
TsunamiPL pisze:Ładne dump and pump Londynu. 30 minutowe pump i inwestorzy nie wiedzą co robić.
opory i czapa i dump
Jak dla mnie słabe dane były już uwzględnione w cenie, a to jest po prostu odbicie od wsparcia. Dopóki nie będzie dobrych danych z USA to obecnie handel na EURUSD będzie utrudniony