DayTrading: Piątek 17.04.2015
Re: DayTrading: Piątek 17.04.2015
a Rafcyk pisał wczoraj o tej porze duże L bez SL ;(
Ja L na Dax 11650alevius pisze:Hej,
Wczoraj zasiadłem L na DAX'a bez SL (Rafcyk idea![]()
Dziś sytuacja jest taka, że z automatu odpaliło mi pozycję przeciwną, żeby nie było MC. Jakies pomysły? Bo trwam w zawieszeniu i nie wiem, czy dopłacać, czy czekać i kombinować?

Nie wiem czy to dobre zagranie ,bardziej zakład

abc lub teraz ze 4 i 5 jeszcze
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pacynka pisze:Nie wszyscyMR. D pisze:Wszyscy widzę czują już tylko spadki na dolarze.Ja tam licze na wzrosty
co prawda w tej chwili jestem mocno w plecy na edku. Tyle juz razy gralem pod prad, ze jak w koncu nauczylem sie szanowac trend to nie bede teraz odwracal pozycji. Albo przeczekam, albo wyjde z pozycji i dolacze w ruchu powrotnym za jakis czas.
Ech ta wieczna walka ze swoimi slabosciamiU mnie najwiekszy problem to nieakceptowanie strat
Niby czlowiek zdaje sobie z tego sprawe, ale zamknac pozycje ciezko. Pare innych zlych nawykow tez bym dorzucil, ale nie bede zasmiecal forum.
Bliska jest mi Twoja filozofia i sytuacja również.... ja mam też z akceptacją strat bardzo duży problem... ważne jednak by mieć zabezpieczenie na rachunku, nawet duża strata w ciągu kilku dni może przeistoczyć się w zysk...

Moje Edki niestety dziś wyprowadziły mnie z równowagi... zamknąłem na dużej stracie, ale poczekamy zobaczymy, Grexit to byćmoże kwestia czasu, a jak już rzeczywiście będzie się na to zapowiadało to wtedy trzeba łapać eski na Edku
< Wystarczy odrobina nadziei, pozytywne myślenie wszystko odmieni
>

kibicuje Ci ale nie bedzie juz takiej zmiennosci jak dzisiaj,Rafcyk pisze:Ja L na Dax 11650alevius pisze:Hej,
Dziś sytuacja jest taka, że z automatu odpaliło mi pozycję przeciwną, żeby nie było MC. Jakies pomysły? Bo trwam w zawieszeniu i nie wiem, czy dopłacać, czy czekać i kombinować?
stawiam wszystko na jedna kartę albo stopout z tegorocznego zysku albo mega zysk, zobaczymy otwarcie w poniedziałek bo wiadomo ze sie z Grecja dogadają
to dzisiaj wychodzil mi taki dzien o duzej zmiennosci
no, jakieś 5-7 dolarówgrzelulukas pisze:Tylko w przypadku ropy to są pewne granice opłacalności nawet dla OPECu.
Nie lepiej spać spokojnie i otworzyć pozycję w nowym tygodniu ?Rafcyk pisze:Ja L na Dax 11650alevius pisze:Hej,
stawiam wszystko na jedna kartę albo stopout z tegorocznego zysku albo mega zysk, zobaczymy otwarcie w poniedziałek bo wiadomo ze sie z Grecja dogadają
The only way is up
- uciekinier
- Pasjonat
miejsce pod L na dax jest zacne , ale właśnie dziś weekend gdyby nie to też bym pakował grube L , chociaż możliwe że w poniedziałek na otwarciu lekką cofkę zrobią żeby spóźnialscy mogli się zapakować
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Miejsce pod L na dax byłoby zacne ale jakiś miesiąc temu.
Obecna świeca Weekly DAX w zasadzie mówi wszystko.
-- Dodano: 17 kwie 2015, 20:58 --

znaczy kisisz eSki od 2012 roku?TsunamiPL pisze:Od 2012r. czekam na bessę...![]()
Może tym razem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Ucinam stratę dość szybko, ale potencjalne zyski z s są dzisiaj ogromne.highend pisze:Miejsce pod L na dax byłoby zacne ale jakiś miesiąc temu.
znaczy kisisz eSki od 2012 roku?TsunamiPL pisze:Od 2012r. czekam na bessę...![]()
Może tym razem![]()
![]()
The only way is up