wkrótce będę wiedział, ale ciekawie nie jest...blist pisze:Zabrzmiało to jak byś był śmiertelnie chory, ale mam nadzieje że chodzi Ci o prace. Potwierdź.niemiaszek pisze:
...... bo nie wiem czy zdążę ze wszystkim, a czasu mam coraz mniej...
Poza tym podoba mi sie Twoj sys, szukałem czegos do scalpowania i wydaje sie to podejscie ciekawe. Mr.T i Mr Yogi grubo kasują za dopuszczenie do ichnych sysow, a tutaj za free. Szacunek Panie Niemiaszek.
poszło kolejne zgłoszenie innego Twojego posta do pochwały, ale jak widać do tej pory się chyba nie należy lub Moderacja tu nie zagląda albo mamy przechlapane na Nawigrey pisze:Nadal przypominam, że wskaźniki i skrypt...
wtopy(straty) nie było, ale niesmak został, że dałem się wciągnąć w awanturę na wykresie co niewątpliwie rzutuje na obraz DDMpapiez pisze:Już tak nie narzekajniemiaszek pisze:
pewnie wielu osobom się cierpliwość kończy, bo więcej gadania niż zarabiania i coś czuję, że uprzedzam tym wpisem tych co mają już dość i oczekują konkretnych wyników, ale zarabiać można zawsze o ile się wie, co się robi i dlaczego![]()
wspominałem wczoraj o asach w rękawie i powoli będę je pokazywał w postaci zagrań jako uzupełnienie sysa, bo nie wiem czy zdążę ze wszystkim, a czasu mam coraz mniej..., wielu by chciało tak powoli zarabiać...
Chociaż nie ukrywam że zaliczam się do tych co preferują większą ilość wejść. ale bardziej od tego, podoba mi się ten powolny stabilny wzrost - nie licząc oczywiście tej jednej wtopy.
niemiaszek pisze:wkrótce będę wiedział, ale ciekawie nie jest...blist pisze:Zabrzmiało to jak byś był śmiertelnie chory, ale mam nadzieje że chodzi Ci o prace. Potwierdź.niemiaszek pisze:
...... bo nie wiem czy zdążę ze wszystkim, a czasu mam coraz mniej...
Poza tym podoba mi sie Twoj sys, szukałem czegos do scalpowania i wydaje sie to podejscie ciekawe. Mr.T i Mr Yogi grubo kasują za dopuszczenie do ichnych sysow, a tutaj za free. Szacunek Panie Niemiaszek.
dokładnie, to moje słowa i chciałbym, żeby ta myśl przyświecała każdemu kto zacznie zabawę na fx jako priorytet przed każdą transakcjąfreakout pisze:najważniejsze to nie tracić pieniędzy, a reszta przyjdzie samawszystko to jedynie kwestia czasu
dopóki wszycho jest w miarę poukładane to dam radę i trzymam się planu o którym pisałem w jurnalu, ale jak coś się wydarzy to może być różnie, że nie będę mógł poświęcić już czasu i wtedy pozostanie pole do popisu dla osób które będą korzystały z sysa i będą miały chęci aby jurnal tętnił życiem i nie poszedł w zapomnieniejackub pisze:Mam nadzieję, że Ty Niemiaszku nie myślisz o wycofaniu się z wątku czy jego zamknięcia.... szkoda byłaby wielka...