DayTrading: Czwartek 16.04.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 17 kwie 2015, 00:00

Wzrost
11
37%
Bez zmian
4
13%
Spadek
15
50%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 16.04.2015

Nieprzeczytany post autor: highend »

simon000111 pisze: piszesz o miedzi ? :d
Macie jakiś pomysł na miedź?
czy ogólnie wszystkie surowce UP, a dolar do piachu? :D
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

nowy123 gra zawsze skalpem a jak jest bomba w danym kierunku to pisze ze przykisil kilkaset pipsow :D
Rynek gra po prostu pod nowego i juz. On jest jak Chuck Norris, nawet jak ma stratna pozycje to i tak jest zyskowna. Nie ma co sie spinac :) A jak go zapytasz bron Boze o to to od razu piana z pyska i robi dziury monitorami w scianie od kondensacji i ciśnienia powiewu śliny :D

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

simon000111 pisze:
Damian77 pisze:zaznaczyłem sobie w kalendarzu , że jutro może być nadprzeciętna zmienność ale to chyba dzisiaj - excel źle dodał daty? shit;) choc nie wiem co jutro ;)
minima tamtego tygodnia poprawione , przed poludniem ladnie wybronili 3 punktami
piszesz o miedzi ? :d
dax

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

US DOllar index,
taka analogia.

może już za dużo tych zielonych swieczek ? :d
co prawda jeszcze aż 14 dni do końca miesiąca, więc cierpliwości cierpliwości ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

Kusus pisze:nowy123 gra zawsze skalpem a jak jest bomba w danym kierunku to pisze ze przykisil kilkaset pipsow :D
Rynek gra po prostu pod nowego i juz. On jest jak Chuck Norris, nawet jak ma stratna pozycje to i tak jest zyskowna. Nie ma co sie spinac :) A jak go zapytasz bron Boze o to, to od razu piana z pyska i robi dziury monitorami w scianie od kondensacji i ciśnienia powiewu śliny :D
mocne... :d :p :564:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

Awatar użytkownika
MR. D
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MR. D »

No i co teraz ? wywaliło mnie na edku na BE, ale w górę też nie ma ochoty. Niby szykuje się do wystrzału, ale każda próba to czapa. Zauważyłem na h1 że edek zyskuje skokowo natomiast traci płynnie.

test03
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: test03 »

MR. D pisze:No i co teraz ? wywaliło mnie na edku na BE, ale w górę też nie ma ochoty. Niby szykuje się do wystrzału, ale każda próba to czapa. Zauważyłem na h1 że edek zyskuje skokowo natomiast traci płynnie.
Poczekaj, zleci jeszcze do 1.066-1.065 i wyleci w górę ;p^^

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

atlanticos pisze:
Nowy123 pisze:
a ty nie potrafisz czytac co sie pisalo o skalpie na cofke i sl na zysk - powtarzam czep sie innego ogona i swoich wszedzie widzacych trojkatach to raz a co dzis pisalem wroc do dnia wczorajszego poczytaj dokladnie co sie pisalo by miec jakies argmenty na zaczepke

bo ja do RAfcyka pisz jako zapytanie a nie ze sie czepiam jak ty
czyli jak zawsze...jak idzie w dobra strone to gruby zysk a jak leci 100 pipsow z zla to po 100 dniach sie dowiadujemy ze na skalpa bylo :) czlowieku... przestan pluc w monitor.... zadalem Ci dokladnie takie samo pytanie jak Ty Rafcykowi... i na pytanie ktore sam zadajesz innemu uzytkownikowi forum az Ci piana poszla... Ty sie interesujesz pozycjami Rafcyka a ja Twoimi nie moge... :mrgreen:
'

skoncz te biadolenie wroc do wczoraj co pisalem to raz dwa nie podaje wszystkiego co mam i w co wchodze, dwa ja wiem jak ci idzie gra ale nie bede sie wypowiadal bo by sie tu co nie ktorzy zdziwili :mrgreen: wiec nie czepiaj sie bo za duzo jeszcze moze powiem :)

a KUKUs moj ulubeniec to u niego norma wiec niech sobie pisze co tam chce po akcji ostaniej na na EUR USD widac bylo c oz niego za miszcz i sie nie dziwie ze sie czepia i frustracje swa odreagowuje na innych ale i tez Zabie sie nie dziwie ze podbnie ma :) ostatnio

tak ze poklepcie sie po pleckach wspolnie a ja bede swoja robote dalej wykonywal i zbierał pipsy :lol: :lol: :lol:

Radmanovic
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Radmanovic »

Kusus pisze:nowy123 gra zawsze skalpem a jak jest bomba w danym kierunku to pisze ze przykisil kilkaset pipsow :D
Rynek gra po prostu pod nowego i juz. On jest jak Chuck Norris, nawet jak ma stratna pozycje to i tak jest zyskowna. Nie ma co sie spinac :) A jak go zapytasz bron Boze o to to od razu piana z pyska i robi dziury monitorami w scianie od kondensacji i ciśnienia powiewu śliny :D
Ale ty tez kasus dosc czesto piszesz co wzioles po fakcie jak juz ruch jest dosc spory na twoja korzysc i jakie TP a sl zawsze be i to be w 99% wywala

Damian77
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Damian77 »

MR. D pisze:No i co teraz ? wywaliło mnie na edku na BE, ale w górę też nie ma ochoty. Niby szykuje się do wystrzału, ale każda próba to czapa. Zauważyłem na h1 że edek zyskuje skokowo natomiast traci płynnie.

chf musi sie okreslic, bo jest w miejscu jak rano dax -korekty i impulsy w jednym miejscu, obecnym dolku
cena i czas !!!
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2015, 18:22 przez Damian77, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany