Macie jakiś pomysł na miedź?simon000111 pisze: piszesz o miedzi ?
czy ogólnie wszystkie surowce UP, a dolar do piachu?

Macie jakiś pomysł na miedź?simon000111 pisze: piszesz o miedzi ?
daxsimon000111 pisze:piszesz o miedzi ?Damian77 pisze:zaznaczyłem sobie w kalendarzu , że jutro może być nadprzeciętna zmienność ale to chyba dzisiaj - excel źle dodał daty? shit;) choc nie wiem co jutro
minima tamtego tygodnia poprawione , przed poludniem ladnie wybronili 3 punktami
mocne...Kusus pisze:nowy123 gra zawsze skalpem a jak jest bomba w danym kierunku to pisze ze przykisil kilkaset pipsow
Rynek gra po prostu pod nowego i juz. On jest jak Chuck Norris, nawet jak ma stratna pozycje to i tak jest zyskowna. Nie ma co sie spinacA jak go zapytasz bron Boze o to, to od razu piana z pyska i robi dziury monitorami w scianie od kondensacji i ciśnienia powiewu śliny
Poczekaj, zleci jeszcze do 1.066-1.065 i wyleci w górę ;p^^MR. D pisze:No i co teraz ? wywaliło mnie na edku na BE, ale w górę też nie ma ochoty. Niby szykuje się do wystrzału, ale każda próba to czapa. Zauważyłem na h1 że edek zyskuje skokowo natomiast traci płynnie.
'atlanticos pisze:czyli jak zawsze...jak idzie w dobra strone to gruby zysk a jak leci 100 pipsow z zla to po 100 dniach sie dowiadujemy ze na skalpa byloNowy123 pisze:
a ty nie potrafisz czytac co sie pisalo o skalpie na cofke i sl na zysk - powtarzam czep sie innego ogona i swoich wszedzie widzacych trojkatach to raz a co dzis pisalem wroc do dnia wczorajszego poczytaj dokladnie co sie pisalo by miec jakies argmenty na zaczepke
bo ja do RAfcyka pisz jako zapytanie a nie ze sie czepiam jak tyczlowieku... przestan pluc w monitor.... zadalem Ci dokladnie takie samo pytanie jak Ty Rafcykowi... i na pytanie ktore sam zadajesz innemu uzytkownikowi forum az Ci piana poszla... Ty sie interesujesz pozycjami Rafcyka a ja Twoimi nie moge...
Ale ty tez kasus dosc czesto piszesz co wzioles po fakcie jak juz ruch jest dosc spory na twoja korzysc i jakie TP a sl zawsze be i to be w 99% wywalaKusus pisze:nowy123 gra zawsze skalpem a jak jest bomba w danym kierunku to pisze ze przykisil kilkaset pipsow
Rynek gra po prostu pod nowego i juz. On jest jak Chuck Norris, nawet jak ma stratna pozycje to i tak jest zyskowna. Nie ma co sie spinacA jak go zapytasz bron Boze o to to od razu piana z pyska i robi dziury monitorami w scianie od kondensacji i ciśnienia powiewu śliny
MR. D pisze:No i co teraz ? wywaliło mnie na edku na BE, ale w górę też nie ma ochoty. Niby szykuje się do wystrzału, ale każda próba to czapa. Zauważyłem na h1 że edek zyskuje skokowo natomiast traci płynnie.