źle wyznaczałeś spadki ropy gdy leciała z 80 na 42 - wg ciebie miała maks dolecieć do 56 a później 27 chyba, a teraz źle wyznaczasz L - jeśli będzie L (bo to dalej nie przesądzone) to dolecimy wyżej - do ok. 75 USD
DayTrading: Środa 15.04.2015
Re: DayTrading: Środa 15.04.2015
coraz mniejszy volumen na Edku to dobra oznaka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to prawda, że źle wyznaczyłem spadek ropy - wtedy dopiero "rozkminiałem" ten mój system fibo.dsokol pisze:źle wyznaczałeś spadki ropy gdy leciała z 80 na 42 - wg ciebie miała maks dolecieć do 56 a później 27 chyba, a teraz źle wyznaczasz L - jeśli będzie L (bo to dalej nie przesądzone) to dolecimy wyżej - do ok. 75 USD
natomiast co do wzrostu to dolecimy nawet wyżej, ale ja pokazałem aktualny trend po którym będzie pewnie jakaś korekta i.. nowy trend, target późniejszy też mam - na 83

Więc możemy to sprawdzić za parę miesięcy. O ile ktokolwiek będzie o tym pamiętał.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2015, 20:55 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
-
- Pasjonat
Na edku dwa dni pokażą czy korekta przeistoczy się w sygnał 5 fal (kto zna teorię fal zrozumie), czy zaczniemy już 3 fale spadkową. Wstawiam wykres. uprzedzam jest mocno przerysowany, kto nie lubi takich wykresów niech nawet nie ogląda.
https://www.tradingview.com/x/5f8Fvf87/
https://www.tradingview.com/x/5f8Fvf87/
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
poza tym jeszcze kilka dni temu 90% forum było za S na ropie, a ja od ponad tygodnia trąbię o L.
teraz nagle wszyscy są już na L
cóż za paradox 
poniżej interwał miesięczny i zasięg 83 (okolice +/-)
-- Dodano: 15 kwie 2015, 20:01 --
jeszcze raz WTI monthly
dorzucam też SP500 - jak puści żółte F423 to L za całe depo i target 2200 na sp500
a jeśli nie puści no to scenario spadkowy nadal w grze.
Aczkolwiek price action pokazuje UP aktualnie.
teraz nagle wszyscy są już na L

poniżej interwał miesięczny i zasięg 83 (okolice +/-)
-- Dodano: 15 kwie 2015, 20:01 --
jeszcze raz WTI monthly
dorzucam też SP500 - jak puści żółte F423 to L za całe depo i target 2200 na sp500
a jeśli nie puści no to scenario spadkowy nadal w grze.
Aczkolwiek price action pokazuje UP aktualnie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
pewnie korekta nocna na sesji japońskiej,MERLIN pisze:oj chyba na edku czeka nas konsolidacja
jutro bym edka widział powyżej 1.1,
udanego dnia rzeźnika

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
ujek pięknie odbił... dobry znak dla dolara... trzeba było skalpować..no cóż czasami okazja przechodzi koło nosa
a nie jest to przypadkiem kwestia jena bardziej?MR. D pisze:ujek pięknie odbił... dobry znak dla dolara... trzeba było skalpować..no cóż czasami okazja przechodzi koło nosa
MR. D pisze:ujek pięknie odbił... dobry znak dla dolara... trzeba było skalpować..no cóż czasami okazja przechodzi koło nosa
jutro pewnie znow upewnie edek w okolice 106 pejsika torche namieszac

Dużo pijesz jak piszesz te posty ?Nowy123 pisze:MR. D pisze:ujek pięknie odbił... dobry znak dla dolara... trzeba było skalpować..no cóż czasami okazja przechodzi koło nosa
jutro pewnie znow upewnie edek w okolice 106 pejsika torche namieszac