Palmtop

Wszystko co związane z zapleczem technicznym tradera, czyli m.in. komputery, smartfony, tablety, VPS'y itp.
yetika
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: yetika »

Witam,

Czy używa ktos palmtopa grajac na ibfx ??? Pytam ponieważ w jednym miejscu pisza ze oprogramowanie jest free a w drugim ze po tygodniu trzeba zaplacic 40 euro za aktywacje jak nie to program nie dziala.

EDIT
Rozmawialem z ludzimi z IBFX pobranie programu z ich stronki i użytkowanie jest za free natomiast pobranie z metaqotes jest free przez tydzien a pozniej trzeba zaplacic 40 euro
Pozdrawiam

Yetika

Awatar użytkownika
dogii
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dogii »

Witam.
Mam SPV M3000, zainstalowałem MT4 Mobile, tydzień temu wykupiłem paczkę 5MB w Heah, a dzisiaj widzę jak mi kasa ucieka z konta. Czy to możliwe że przez tydzień czasu wykorzystałem 5MB? Z internetu korzystałem może godzinę dziennie żeby sprawdzić rynek. Może trzeba coś w opcjach poustawiać a ja o tym nie wiem. Czy ktoś jeszcze miał taki przypadek?

Awatar użytkownika
Jekert
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Jekert »

dogii pisze:Witam.
Mam SPV M3000, zainstalowałem MT4 Mobile, tydzień temu wykupiłem paczkę 5MB w Heah, a dzisiaj widzę jak mi kasa ucieka z konta. Czy to możliwe że przez tydzień czasu wykorzystałem 5MB? Z internetu korzystałem może godzinę dziennie żeby sprawdzić rynek. Może trzeba coś w opcjach poustawiać a ja o tym nie wiem. Czy ktoś jeszcze miał taki przypadek?
Godzinę dziennie to nie tak mało jak na taki limit. Jeśli otwierałeś kilka wykresów jeden po drugim codziennie, to zauważ, że zanim go zobaczysz musi się ściągnąć, a one trochę "ważą".
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Awatar użytkownika
dogii
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: dogii »

Dzięki za odpowiedz.
To te 50MB miesięcznie to nie tak dużo wcale.
Mam jeszcze jednio pytanko:
Zanim włączę mt4, muszę najpierw włączyć przeglądarkę internetową żeby połączyć się z internetem, czy można jakoś inaczej uruchomić GPRS.

Awatar użytkownika
Nievinny
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Nievinny »

dogii pisze:można jakoś inaczej uruchomić GPRS.
Można, wystarczy kliknąć na ikonkę G albo E labo H w górnym prawym rogu i wybrać połącz/connect.
Trade what you see, NOT what you hear or think

astra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: astra »

HTC wypuszcza nowego smartphona z ekranem 3,8" !!!
HTC TOUCH HD
http://www.idg.pl/news/166736.html

a tutaj nieoficjalne narzędzie do dokładnego konfigurowania TouchFLO 3D
http://bigo.pcworld.pl/news/164494.html

Princepolo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Princepolo »

ja mam Asussa Eee 9"" chodzi bez problemu. Wcześniej używałem Palma ale laptop jest dużo wygodniejszy. Przede wszystkim masz dostępne całe oprogramowanie na Windows.

Awatar użytkownika
Hikari
Pasjonat
Pasjonat

A co powiecie o tym?

Nieprzeczytany post autor: Hikari »

Glofiish M800 - wlasnie sie przymierzam
Mozna zarobic kilka tysiecy % a nastepnie stracic tylko 100% ;)

Awatar użytkownika
iwan
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: iwan »

Princepolo pisze:Wcześniej używałem Palma ale laptop jest dużo wygodniejszy
W noszeniu w kieszeni tez?
Wydaje mi sie ze porownywanie tego typu zabawek nie ma sensu bo sa zupelnie z innej kategori.
Eee jest super do wrzucenia go do teczki z ktora chodze do pracy razem z gazeta i drugim sniadaniem. Odpada wtedy noszenie drugiej torby z laptopem.
Natomiast Eee niebedzie telefonem, nawigacja podczepiona pod szyba samochodowa, budzikem itd.

Dodano po 3 minutach:
Hikari pisze:Glofiish M800 - wlasnie sie przymierzam
Ma tylko64 MB RAMu i z tego powodu w testach wypadal strasznie slabo . NIe wiem jak to wyglada gdy odpalisz MT4, ale postaraj sie sprawdzic przed zakupem by nowy nabytek nie okazal sie plajta.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.

ODPOWIEDZ