Zaraz się dowiemy kto, co i komu sprzedaje.
Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ
Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA
Coś mi się zdaje że tu greena potrzeba
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2015, 22:18 przez JAREK67, łącznie zmieniany 1 raz.
no to życzę powodzenia !!!Abduzeedo pisze:no kupiłem i zobaczymy co to będzie
ale wiem co będzie hehe
System ciekawy i prosty dodam statment z tyg to sobie zobaczycie sprawdzałem historie i ma naprawdę zajebistą skuteczność ale żeby tak proste rzeczy były tak dobre ? No zobaczymy jutro ... 
jasne że kupił, sam od siebiemarcin76 pisze:no to życzę powodzenia !!!Abduzeedo pisze:no kupiłem i zobaczymy co to będzie
ale wiem co będzie hehe, a tu niespodzianka
bo tu nic nie będzie !!! - bo to jedna wielka ściema i dużo zachwalania
i tyle.
będzie ta sama historia co z Koala.
Już 4 osoby kupiły ten cudo system , kupujący chyba myślą , że jak kupią drożej to na pewno system będzie działał .
hehe sprzedający ma tylko dobry zarobek z tego , a czy to działa czy nie to mało ważne
hehe sprzedający ma tylko dobry zarobek z tego , a czy to działa czy nie to mało ważne
To zaiste fascynujące co nimi kierowałomarcin76 pisze:Już 4 osoby kupiły ten cudo system , kupujący chyba myślą , że jak kupią drożej to na pewno system będzie działał .
Jeden komentarz jest, ale wystawiony po tygodniu od zakupu, więc wart tyle co nic.
Gdyby to działało to sprzedający dołączyłby MyFxbook i sprzedał 40 zamiast 4ech, ale zarobek i tak niezły przy tej cenie
Szczerze to system to nic takiego nowego ale gościu dobrze dobrał parametry i faktycznie idzie zarobić tyle że jak ja przy 1000 zł kapitału przy 0.01 lota zarobię tym 150 - 300 miesiecznie patrzyłem na historii. Można oczywiście większe TP ustawiać jakoś zabezpieczac itp i fajnie się to prezentuje ! dziś np tym jak to mówicie cudo system zarobiłem gdybym nie grał jak zwykle po swojemu 26.15 i 64 zł na -- to tylko z mojej chciwości (ruletka) ale system działa co można sobie sprawdzić na historii o ile się wie co i jak dołaczam 2 dniowy statment zapodaj.net/6736c9182d077.png.html czyli jak bym nie grał po swojemu jeszcze to bym był na +
Czyli pieniądze nie do końca w błoto
Pozdrawiam niedowiarków
No niedowiarki.Abduzeedo pisze:ale system działa co można sobie sprawdzić na historii o ile się wie co i jak dołaczam 2 dniowy statment Pozdrawiam niedowiarków
Można się bawić, bez alkoholu?
Można
To chyba jakiś żart.Abduzeedo pisze:...dziś np tym jak to mówicie cudo system zarobiłem gdybym nie grał jak zwykle po swojemu 26.15 i 64 zł na -- to tylko z mojej chciwości (ruletka) ale system działa..... czyli jak bym nie grał po swojemu jeszcze to bym był na +
Gdybym, jakbym...
Ale nie zarobiłeś i tyle.
Gdybym kupił franka przed 15 stycznia to też bym zarobił, ale co z tego ? Nie kupiłem i nie zarobiłem.
Z resztą....co na tym statmencie ( z pożal się Boże dwóch dni ) pokazałeś ? Nic.
Solą życia jest kasa.
Czyli tak:
system fajnie się prezentuje
system działa (można to nawet sprawdzić na historii!)
i nawet dziś byłbyś na plus. Prawie