Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Coś mi się zdaje że tu greena potrzeba ;)
Zaraz się dowiemy kto, co i komu sprzedaje.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2015, 22:18 przez JAREK67, łącznie zmieniany 1 raz.

marcin76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcin76 »

Abduzeedo pisze:no kupiłem i zobaczymy co to będzie :)
no to życzę powodzenia !!!

ale wiem co będzie hehe :D , a tu niespodzianka :shock: bo tu nic nie będzie !!! - bo to jedna wielka ściema i dużo zachwalania :569: i tyle.

Abduzeedo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Abduzeedo »

System ciekawy i prosty dodam statment z tyg to sobie zobaczycie sprawdzałem historie i ma naprawdę zajebistą skuteczność ale żeby tak proste rzeczy były tak dobre ? No zobaczymy jutro ... :)))

Awatar użytkownika
VTEC
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: VTEC »

marcin76 pisze:
Abduzeedo pisze:no kupiłem i zobaczymy co to będzie :)
no to życzę powodzenia !!!

ale wiem co będzie hehe :D , a tu niespodzianka :shock: bo tu nic nie będzie !!! - bo to jedna wielka ściema i dużo zachwalania :569: i tyle.
jasne że kupił, sam od siebie :mrgreen:

będzie ta sama historia co z Koala.

marcin76
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: marcin76 »

Już 4 osoby kupiły ten cudo system , kupujący chyba myślą , że jak kupią drożej to na pewno system będzie działał .

hehe sprzedający ma tylko dobry zarobek z tego , a czy to działa czy nie to mało ważne :564:

Awatar użytkownika
VTEC
Stały bywalec
Stały bywalec

marcin76 pisze:Już 4 osoby kupiły ten cudo system , kupujący chyba myślą , że jak kupią drożej to na pewno system będzie działał .

hehe sprzedający ma tylko dobry zarobek z tego , a czy to działa czy nie to mało ważne :564:
To zaiste fascynujące co nimi kierowało :D Pewnie masz rację, im więcej zapłacisz za marzenia tym bogatsze będą, szkoda tylko że pozostaną w sferze snów nie na jawie..

Jeden komentarz jest, ale wystawiony po tygodniu od zakupu, więc wart tyle co nic.

Gdyby to działało to sprzedający dołączyłby MyFxbook i sprzedał 40 zamiast 4ech, ale zarobek i tak niezły przy tej cenie :mrgreen:

Abduzeedo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Abduzeedo »

Szczerze to system to nic takiego nowego ale gościu dobrze dobrał parametry i faktycznie idzie zarobić tyle że jak ja przy 1000 zł kapitału przy 0.01 lota zarobię tym 150 - 300 miesiecznie patrzyłem na historii. Można oczywiście większe TP ustawiać jakoś zabezpieczac itp i fajnie się to prezentuje ! dziś np tym jak to mówicie cudo system zarobiłem gdybym nie grał jak zwykle po swojemu 26.15 i 64 zł na -- to tylko z mojej chciwości (ruletka) ale system działa co można sobie sprawdzić na historii o ile się wie co i jak dołaczam 2 dniowy statment zapodaj.net/6736c9182d077.png.html czyli jak bym nie grał po swojemu jeszcze to bym był na + :) Czyli pieniądze nie do końca w błoto :) Pozdrawiam niedowiarków

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Abduzeedo pisze:ale system działa co można sobie sprawdzić na historii o ile się wie co i jak dołaczam 2 dniowy statment Pozdrawiam niedowiarków
No niedowiarki.
Można się bawić, bez alkoholu?
Można :lol:

Awatar użytkownika
personov
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: personov »

Abduzeedo pisze:...dziś np tym jak to mówicie cudo system zarobiłem gdybym nie grał jak zwykle po swojemu 26.15 i 64 zł na -- to tylko z mojej chciwości (ruletka) ale system działa..... czyli jak bym nie grał po swojemu jeszcze to bym był na +
To chyba jakiś żart.
Gdybym, jakbym...
Ale nie zarobiłeś i tyle.
Gdybym kupił franka przed 15 stycznia to też bym zarobił, ale co z tego ? Nie kupiłem i nie zarobiłem.
Z resztą....co na tym statmencie ( z pożal się Boże dwóch dni ) pokazałeś ? Nic.
Solą życia jest kasa.

Awatar użytkownika
VTEC
Stały bywalec
Stały bywalec

:lol:

Czyli tak:
system fajnie się prezentuje
system działa (można to nawet sprawdzić na historii!)
i nawet dziś byłbyś na plus. Prawie :mrgreen: Ja myślę że już od jutra na pewno zacznie zarabiać w sumie dziś wtorek, to taki ten rynek dziwny, a jak nie to już na pewno od przyszłego tygodnia

ODPOWIEDZ