w ciągu najbliższych 2-3h musi spaść min. 1/3 tego co wzrosło.. takie są prawa naturykk.dreamer pisze:czyli na edku teraz sru w dół?

w ciągu najbliższych 2-3h musi spaść min. 1/3 tego co wzrosło.. takie są prawa naturykk.dreamer pisze:czyli na edku teraz sru w dół?
Forex nauczył mnie kilku praw naturykonn365 pisze:w ciągu najbliższych 2-3h musi spaść min. 1/3 tego co wzrosło.. takie są prawa naturykk.dreamer pisze:czyli na edku teraz sru w dół?
jesteś pewny na 100 procent -zobaczymy co dalej wykombinująkonn365 pisze:w ciągu najbliższych 2-3h musi spaść min. 1/3 tego co wzrosło.. takie są prawa naturykk.dreamer pisze:czyli na edku teraz sru w dół?
Czyli rozumiem, że teraz jesteście w S-kach zasadzeni po uszy ? rano wstawiałem H4 kanał który słabnie, do teraz nikt mi nie odpowiedział która to jest fala na H4. Jestem fanem AT, konferencja przyspieszy tylko ruch który i tak ma nastąpić.klimokrates pisze:Chyba pierwszy raz w życiu zgadzam się z tobą w 100%Nowy123 pisze:klimokrates pisze:Czy słyszeliście o takim wskaźniku jak ADX ? ludzie co wy z tymi S-kami ??!! widzieliście siłe tego strzału ?
a widziales sile EBC nadchodzacego i dku a dane byly jedynie gorsze od oczekiwan ale juz plepsz od poprzednichi to sporo lepsze
tak ze poczekac ja ksie uspokoi i trzeb szukac shortow zgodnie z trendem przed ebc
Jednak wydymali mnie na 40 pipsów bez litościDwa SL'e poszly w drobny mak.
zapasy ropy Crude jutro 16.30simon000111 pisze:Bo dzisiaj dane o ropieWoolf pisze:Czemu dzisiejsze dane umocniają CAD'a do głównych krosów? gbpcad, audcad, eurcad?![]()
edit lub jutro