Fibo power. Dolar doopa
Ja ....dobralem 3 minuty przed danymihighend pisze:Kto podebral L na gold?
Wczoraj pisalem ze jestem za L jedynie zejscie ponizej 1180 mi neguje uklad
Ja też do Ciebie nic nie mam to nie jest kwestia shortów lub longów. Dobry squeeze nie jest zły bo daje okazję do zajęcia lepszych pozycji. Jak króliki się za szybko rozmnażają to zaczyna brakować trawy. Trochę królików właśnie odstrzelono i teraz trawka odrośnie. Po każdej szpili w górę jest euforia z opiniami o odwróceniu trendu włącznie a prawda jest taka że dopóki drukują to może wybijemy po 100 -200 pipsów w górę raz na jakiś czas, ale to wszystko. Kierunek jest znany. Ile to już takich akcji było podczas ostatnich dwóch miesięcy ?klimokrates pisze:[
Czyli rozumiem, że teraz jesteście w S-kach zasadzeni po uszy ? rano wstawiałem H4 kanał który słabnie, do teraz nikt mi nie odpowiedział która to jest fala na H4. Jestem fanem AT, konferencja przyspieszy tylko ruch który i tak ma nastąpić.nic do Was nie mam, bez hejtu.
mozemy Ci powiedziec ktora jest fala, ale dopiero jak sie zakonczyklimokrates pisze:...
Czyli rozumiem, że teraz jesteście w S-kach zasadzeni po uszy ? rano wstawiałem H4 kanał który słabnie, do teraz nikt mi nie odpowiedział która to jest fala na H4. Jestem fanem AT, konferencja przyspieszy tylko ruch który i tak ma nastąpić.nic do Was nie mam, bez hejtu.
AMEN!!!, podpisuje sie obiema rekami i nogami...Po każdej szpili w górę jest euforia z opiniami o odwróceniu trendu włącznie a prawda jest taka że dopóki drukują to może wybijemy po 100 -200 pipsów w górę raz na jakiś czas, ale to wszystko. Kierunek jest znany. Ile to już takich akcji było podczas ostatnich dwóch miesięcy ?
Z reguły druga i trzecia m15 jak jest w tym samym kierunku to wyznacza kierunek. Jak druga jest czerwona to trzecie musi przebić pierwszą. Trochę godzin spędzonych przed EKG ;-)pacynka pisze:
MR D.: z tym 3x m15 to calkiem dobry pomysl i nie chodzi mi nawet o sprawdzalnosc czy to 2x m15 czy 4xm15 tylko o zlapanie troche dystansu po danych. Lapanie kursow po duzych ruchach zawsze sie dla mnie zle konczylo, albo konczylo sie kiszeniem otwartych pozycji przez dluzszy okres.
Bo dzisiaj dane o ropieWoolf pisze:Czemu dzisiejsze dane umocniają CAD'a do głównych krosów? gbpcad, audcad, eurcad?