Dzięki grey... zauważyłem to ale nie chcialem nikomu zawracac....grey pisze:poprawiłem trochę bo tam napis przy linii DR1 się nie wyświetlał

Dzięki grey... zauważyłem to ale nie chcialem nikomu zawracac....grey pisze:poprawiłem trochę bo tam napis przy linii DR1 się nie wyświetlał
super pomysł i ciekawa realizacjagrey pisze:jeszcze taki wskaźnik, który zaoszczędzi nam nieco czasu, na zdjęciu widać takie coś
ale to nie jest EA tylko wskaźnik, poza tym można pozycjonować napisy tak aby nie kolidowały nikomu z innymi wskaźnikami.niemiaszek pisze:super pomysł i ciekawa realizacjagrey pisze:jeszcze taki wskaźnik, który zaoszczędzi nam nieco czasu, na zdjęciu widać takie coś![]()
![]()
w moim przypadku nie skorzystam, bo na jednym wykresie w MT4 nie da rady aby 2 EA działały, ponieważ mam OCT jako kluczowy![]()
uwaga na spiking - Lacker z FED
wszystko da się zrobić, ale ten wskaźnik jest za bardzo skomplikowany i łatwo coś zepsuć poza tym nie mam za bardzo idei jak to zrobićjeżeli to nie problem dla Ciebie, to może dałoby się przerobić PivotPointmultitimeframe, żeby nie brał pod uwagę świeczki niedzielnej i w poniedziałek pokazywał zakresy kresek na bazie świecy z piątku![]()
![]()
a widzisz, zasugerowałem się .mq4 i pomyślałem bez wrzucania na wykres, że nie będzie u mnie smigaćgrey pisze:ale to nie jest EA tylko wskaźnik, poza tym można pozycjonować napisy tak aby nie kolidowały nikomu z innymi wskaźnikami.niemiaszek pisze:super pomysł i ciekawa realizacjagrey pisze:jeszcze taki wskaźnik, który zaoszczędzi nam nieco czasu, na zdjęciu widać takie coś![]()
![]()
w moim przypadku nie skorzystam, bo na jednym wykresie w MT4 nie da rady aby 2 EA działały, ponieważ mam OCT jako kluczowy![]()
uwaga na spiking - Lacker z FED
jak znajdziesz wolną chwilę to napisz coś wiecej o tym trejdzie wziętym pod prądjackub pisze:poniedziałek poza wykresami --- czyli wtorek -piątek
12 pozycji wziętych
3 wybiły SL = -90 pipsów
6 zrobiło BE+
3 dały TP ... TP + BE's = 111,1 pipsów ...
1 trade wziety niezgodnie z układem MA's
Dzieki Niemiaszku za kibicowanie... i pomoc
nie widzę tego na wykresie, bo nie mam u siebiemalse pisze:DAX - wywalony - +134 pipsy
TS - ustawiany na 25p w przypadku indeksu - do 14:50 wystarczy w godzinach newralgicznych mały.
Następne wejście po przekroczeniu W_R3 - po nim powinna być jazda do góry jak po wczorajszym W_R1 i dzisiejszym W_R2.
Obserwujcie.