moje wyznaczanie zasięgów przy pomocy fibo 161, 261, 423 pokrywa się z pivotami ze wskaźnika.niemiaszek pisze:1.8650/1.87 w zasięgu jak tak dalej pójdziehighend pisze:gbpaud się rozpędza zdaje się![]()
1.8656 F261
1.7648 F426

moje wyznaczanie zasięgów przy pomocy fibo 161, 261, 423 pokrywa się z pivotami ze wskaźnika.niemiaszek pisze:1.8650/1.87 w zasięgu jak tak dalej pójdziehighend pisze:gbpaud się rozpędza zdaje się![]()
może od MA21 uda się poprawić i doleciceć do DS1 z zatrzymaniem na WS2jackub pisze:Sprzedałem edka na poziomie 1.0633 na dojście do DS_1
.... ale wybiło mi BE+
W/G action był na 1.0609niemiaszek pisze:ma ktoś zapisane gdzie było wczoraj DS3 na edku?
chodzi mi o to, że wczoraj układy na S, zamkniecie M5 i H1 było pod DS2 więc muszą dokończyć to co wczoraj z kresek wychodziło... o ile pamietam to 1.0610 lub 1.0603(pokrywa się z dzisiejszym DS1)
Wiesz, napisanie czegos takiego zajmie pare tygodni klepania kodu po pracy zdala od zony (co nie jest takie proste ;-)jackub pisze:A może ja nie do konca cię zrozumiałem ??? pisałes o zautomatyzowaniu a teraz piszesz "pomagiera" ... czyli nie EA zawierający transakcje..... ??
Pomysl generalnie fajny. Ja moge pomoc jak sie da w Javie programowac. MQLa mi sie nie chce uczyc.koalafx pisze:Proponuje zaprosic kolege PERSONOV do journala Niemiaszka i niech sie wypowie czy jest wstanie w 99% napisac taki automat na podstawie tego sysa. Z tego co wiem to gosc pisze EA idealnie. Mozemy sie wszyscy zlozyc po pare zeta na EA i Personov by napisal. Jak sa chetni to niech napisza i zlozmy propozycje. Zaprogramuje nam od razu po ilu pips dla jakiej pary ma przechodzic na BE itp i nie trzeba bedzie klikac a tylko dogladac