highend pisze:gbpaud się rozpędza zdaje się

1.8650/1.87 w zasięgu jak tak dalej pójdzie
odpowiadając na Twoje wcześniejsze pytanie to dobrze wiesz, że jestem za i naprawdę fajnie się czyta taki jurnal gdzie nie jest formą monologu autora tylko tętni życiem
każdy kto ma ochotę i chęci nauki zbierania pipsów się udziela nie tylko w sytuacjach gdzie trejdy wchodzą jak w masło, każdemu depo puchnie i micha się cieszy, ale też dzieli się porażkami wrzucając screeny, drążąc temat do skutku, aż w końcu cała układanka zatrybi
nie wiem czemu, ale dzisiaj miałem wrażenie, że po tych S pod DS1 na edku pojawiło się zwątpienie, że sys to ściema i nie działa jak wiele podobnych
jeżeli coś komuś od razu nie będzie wychodziło to niech zawsze zerknie na początek jurnala i zobaczy ile razy mi nie wychodziło
ile razy zaliczyłem SL i cena szła w kierunku, zgodnie z wcześniej zajętą pozycją osiągając poziom TP
wiele razy miałem już serdecznie dość tej zabawy i chciałem odpuścić, bo to bez sensu, szkoda czasu... ale właśnie z czasem sami ocenicie czy było warto...
czas jest wyznacznikiem zarabiania lub tracenia na FX, bo ktoś kto nie ma czasu na naukę i wyczekanie do TP, ten nie zarobi, a na szybko to można tylko stracić
pipsów wystarczy dla wszystkich tylko trzeba je umieć zbierać
trochę się rozpisałem, ale tak mnie coś naszło po dzisiejszym dniu