IronFx
Re: IronFx
A ja jako, że jestem tu na forum chyba najdłużej z poszkodowanych i na tą chwilę mam kontakt z 4 poszkodowanymi osobami o zablokowanym kapitale każda osoba ponad 50k PLN w IronFx. Proszę o PW z kontaktem email. Zbierzmy się wszyscy razem i poszukajmy dobrego windykatora, który pomoże nam odzyskać pieniądze.
Za długo to już trwa, żeby czekać.
Proszę o PW.
Za długo to już trwa, żeby czekać.
Proszę o PW.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
No no, 100k PLN to w cholerę kasy.
Szwajcar, czym oni się w zasadzie zasłaniają że nie chcą ci kasy wypłacić ?
Przecież teoretycznie twoja kasa jest na oddzielnym koncie bankowym...
Szwajcar, czym oni się w zasadzie zasłaniają że nie chcą ci kasy wypłacić ?
Przecież teoretycznie twoja kasa jest na oddzielnym koncie bankowym...
Mpapiez
Dostałem taką wiadomość od mojego opiekuna konta:
Dzien Dobry Panie Pawle,
Znam Pana przypadek wiec wiem, ze Pana konto jest sprawdzane pod katem naduzycia warunow promocji.
Jak będę cos wiedzieć to Panu dam znac.
I cisza. Broker parodia. Mam czekać na coś. Kur..a odsetki lecą dłużnikom. Mają 5 dni roboczych na wypłatę pieniędzy a opierd..ą się ponad miesiąc. U innych to już 2 miesiące lecą w chu..a.
Na emaile nie odpowiadają.
Wiem, że inni dostali jakąś regułkę po angielsku o investigation account. Każdy tą samą dostał z szablonu. Ja dostałem tylko od opiekuna konta tę wiadomość i nic więcej. Nie odpisują z żadnego emaila
funding@ironfx.com
info@ironfx.com
support@ironfx.com
Pisałem na te emaile i nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Dzien Dobry Panie Pawle,
Znam Pana przypadek wiec wiem, ze Pana konto jest sprawdzane pod katem naduzycia warunow promocji.
I cisza. Broker parodia. Mam czekać na coś. Kur..a odsetki lecą dłużnikom. Mają 5 dni roboczych na wypłatę pieniędzy a opierd..ą się ponad miesiąc. U innych to już 2 miesiące lecą w chu..a.
Wiem, że inni dostali jakąś regułkę po angielsku o investigation account. Każdy tą samą dostał z szablonu. Ja dostałem tylko od opiekuna konta tę wiadomość i nic więcej. Nie odpisują z żadnego emaila
funding@ironfx.com
info@ironfx.com
support@ironfx.com
-
- Bywalec
Proszę wszystkich o pilny kontakt z kolegą Szwajcar w celu wspólnej egzekucji zadłużenia od IronFX.
Proszę o info do kolegi wyżej albo do mnie na temat pojawiających się na forach ofert egzekucji.
Jestem w stanie spotkać się w tej sprawie w Warszawie w dniach 10-18 kwietnia.
Proszę o info do kolegi wyżej albo do mnie na temat pojawiających się na forach ofert egzekucji.
Jestem w stanie spotkać się w tej sprawie w Warszawie w dniach 10-18 kwietnia.
-
- Stały bywalec
Szwajcar pisze:Mpapiez
Dzien Dobry Panie Pawle,
funding@ironfx.com
info@ironfx.com
support@ironfx.com
Czyli w tym przypadku nie ma raczej co liczyc na jakiekolwiek pieniadze.
-
- Maniak
Dlaczego nie ma szans na pieniądze? Niech walczą. Z tym bonusem i śledztwem to wałek na maxa. To, że jacyś sprytni Chińczycy bawili się w podwójne konta i headge to ich problem a nie innych klientów. Jak dla mnie to już ich koniec. Ile może trwać sprawdzanie konta? A w tym czasie naganiają nowych klientów, aby ci wpłacili. Wtedy będzie kasa dla tych wychodzących. Dlatego nigdy nie lubiłem zagranicznych brokerów, szczególnie tych z Cypru.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Capitalbet
A kim Ty jesteś, że bronisz dłużników ?
Masz Ty w ogóle konto w IronFx ?
Podstawiony jesteś ?
Niech biorą swój bonus i wypłacają pieniądze. Ja nie hedgowałem na żadnym koncie.
Jak widać wypłacają tylko tym, co nie mają zysków. Jak już klient zarabia to nie podoba im się.
Dodam tylko, że przed 1 lutego nie było żadnego problemu z wypłatami. Nagle im się odmieniło.
W listopadzie 2014 roku słyszałem od kolegi, że mu sprawdzają konto, bo podejrzewali hedgowanie, ale po 15 dniach wypłacili.
A kim Ty jesteś, że bronisz dłużników ?
Masz Ty w ogóle konto w IronFx ?
Podstawiony jesteś ?
Niech biorą swój bonus i wypłacają pieniądze. Ja nie hedgowałem na żadnym koncie.
Jak widać wypłacają tylko tym, co nie mają zysków. Jak już klient zarabia to nie podoba im się.
Dodam tylko, że przed 1 lutego nie było żadnego problemu z wypłatami. Nagle im się odmieniło.
W listopadzie 2014 roku słyszałem od kolegi, że mu sprawdzają konto, bo podejrzewali hedgowanie, ale po 15 dniach wypłacili.
-
- Pasjonat
dokładnie , niech się wypowiadają osoby które mają tam kasę a nie tylko konto.
Ktoś pisał , że Iron miał takie super warunki. Pytam się gdzie i na czym ? Mam tam konto i ich warunki to to kpina. Sprawdziłem, zobaczyłem i spierd.... em. To był słuszny wybór jak się okazuje. Ci ich naganiacze , pseudo managerzy kont to jakieś upośledzone małpy , które (w moim przypadku) nawet słabo mówiły po polsku. Kpina i żenada jednocześnie.Tam nie można a nawet nie wolno wpłacić nawet 1zł. To oszuści i tyle. Znam i mam konta chyba u wszystkich większych brokerów. Iron moim skromnym zdaniem nie jest nawet scamem. To syf totalny. Niech ucieka kto może. Zakaz wpłat to naprawdę dobra rada.
Ktoś pisał , że Iron miał takie super warunki. Pytam się gdzie i na czym ? Mam tam konto i ich warunki to to kpina. Sprawdziłem, zobaczyłem i spierd.... em. To był słuszny wybór jak się okazuje. Ci ich naganiacze , pseudo managerzy kont to jakieś upośledzone małpy , które (w moim przypadku) nawet słabo mówiły po polsku. Kpina i żenada jednocześnie.Tam nie można a nawet nie wolno wpłacić nawet 1zł. To oszuści i tyle. Znam i mam konta chyba u wszystkich większych brokerów. Iron moim skromnym zdaniem nie jest nawet scamem. To syf totalny. Niech ucieka kto może. Zakaz wpłat to naprawdę dobra rada.
wpłaciłem u nich środki po 3 dniach rozmyśliłem się i chciałem wypłacić swój kapitał ze stratą, zlecenie jest już ponad dwa tygodnie w realizacji i ciągle zbywają lub nic nie wiedzą bo nie są od tego .
-
- Maniak
Jak dla mnie to musieli mieć dwie potężne wtopy. Jedna związana z nieoczekiwaną interwencją na franku szwajcarskim w połowie stycznia. Druga, pewnie ciągnie się już dłużej to tzw. wątek chiński i granie na bonusie. Chcieliby przetrwać, ale nie wiedzą jak. A to przytrzymywanie wypłat to obrona przed tzw. najazdem na kasę. Wielu chce wycofać a to oznaczałoby po prostu bankructwo.
A teraz mają zmasowaną akcję poszuiwania nowych klientów, którzy wpłaciliby kasę. Taka typowa piramida finansowa (nie mylić z tą Szwajcara). Jedno mają sfinansować innych.
A teraz mają zmasowaną akcję poszuiwania nowych klientów, którzy wpłaciliby kasę. Taka typowa piramida finansowa (nie mylić z tą Szwajcara). Jedno mają sfinansować innych.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79