dziwne to co to ma byc ?
IronFx
Re: IronFx
na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
dziwne to co to ma byc ?
-
jackub
I na wykresie M1 nie ma tej szpili.... ale ciekawe dlaczego?HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
wykres się "skompresował jakby była, ale jej nie widać... nie widziałem nigdy czegoś takiego....
HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
Napisałem reklamację i pozycje ponownie odblokowali, szkoda że nie miałem pozycji na sell
jackub pisze:I na wykresie M1 nie ma tej szpili.... ale ciekawe dlaczego?HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
wykres się "skompresował jakby była, ale jej nie widać... nie widziałem nigdy czegoś takiego....
Wystarczy napisać reklamację i pozycję przywrócą,ale jestem w szoku....szkoda że nie miałem pozycji sell
na innych brokach wogole nie ma,
dziwne, ale teraz po odswierzeniu na Ironie tez nie ma,
dziwne, ale teraz po odswierzeniu na Ironie tez nie ma,
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2015, 15:43 przez HanSolo1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Adrianoforex
- Maniak

Capitalbet pisze:Nie tylko adam sokolik ale te dwie osoby które udzielały się na tym forum niech poinformują czy posiadały kilka kont u brokera i czy w ten sposób naduzywaly bonusu i dlatego ich kasa jest zablokowana do wyjasnienia.Trejdon pisze:Postanowiłem dla bezpieczeństwa wycofać całość depozytu, czytając tu wpisy można wpaść w panikę, nie będę ukrywał, że konto miałem u nich z powodu bonusu.
Jak widać kasa wróciła bez problemu, ale chyba nie byłem podejrzewany o manipulacje z bonusem, także Pan adamsokolik niech nie mówi, że nikt nie otrzymuje kasy. Lepiej niech napisze ile sobie życzy za taką pomoc, bo może się okazać, że kasę za pomoc skasuje a kasa nie wróci.
znalazłem też taki link:
http://www.forexpeacearmy.com/forex-for ... ght=ironfx
dla osób, które czekają na pieniądze, może się przydać.
Napiszcie do nich prywatna wiadomość tak jak ja to dowiecie sie dlaczego maja zablokowane środki
Mysle,że to wam wyjaśni sprawę.
Szwajcara nie lubię, ale jestem realistą. Nie pokusiłby się na żadne zabawy z bonusem. Skoro jemu nie wypłacili to niech się bujają.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Takie to brokerzy cofają w pierwszej kolejności. Zresztą co by to zmieniło skoro są problemy z wypłatami?dtrader pisze:HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
Napisałem reklamację i pozycje ponownie odblokowali, szkoda że nie miałem pozycji na sell),ale sama w sobie to dziwna sytuacja:(
Ale tak bardziej serio. Bad ticki zdarzają się wszędzie. Reklamacje są rozpatrywane od ręki przy takich 'wypadkach'.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Po dwoch dniach w tej chwili kasa wyszla z irona. Jak dojdzie na konto to potwierdze bo nie ma sie co wstepnie cieszyc.
W kazdym razie mialem bonus 100% od grudnia i wyplacilem caly swoj wlasny depozyt ktory 5 min temu zatwierdzili.
W kazdym razie mialem bonus 100% od grudnia i wyplacilem caly swoj wlasny depozyt ktory 5 min temu zatwierdzili.
[quote="Szwajcar"]koalafx
Jaką kwotę wypłacasz?
Zarobiłeś coś na tym koncie?
Ogólnie jesteś na plus czy minus w IronFx?
Wplacilem w grudniu 15k pln i dostalem 15kpln bonusu.
Mialem zaksiegowany zysk 1200zl bo gram robotem grid 0.01 na zlocie ale mialem nowe otwarte pozycje na - 1310 zl.
Po tym co przeczytalem na forum naszym oraz na zachodnich szybko zamknalem te pozycje nie czekajac na zadne BE lub zysk i zlecilem wyplate 14890 z groszami czyli ze strata 100zl i czekalem dwa dni i zaklepali mi ponad godzine temu przelew.
Dam znac kiedy dojdzie na konto w banku.
Jaką kwotę wypłacasz?
Zarobiłeś coś na tym koncie?
Ogólnie jesteś na plus czy minus w IronFx?
Wplacilem w grudniu 15k pln i dostalem 15kpln bonusu.
Mialem zaksiegowany zysk 1200zl bo gram robotem grid 0.01 na zlocie ale mialem nowe otwarte pozycje na - 1310 zl.
Po tym co przeczytalem na forum naszym oraz na zachodnich szybko zamknalem te pozycje nie czekajac na zadne BE lub zysk i zlecilem wyplate 14890 z groszami czyli ze strata 100zl i czekalem dwa dni i zaklepali mi ponad godzine temu przelew.
Dam znac kiedy dojdzie na konto w banku.
-
Straightliner
- Bywalec

Mam apel do poszkodowanych o jak najściślejsze informowanie się nawzajem w temacie ironfx - w moim przypadku ponoszę już poważne osobiste konsekwencje zatrzymania wypłat przez tego brokera, informacja jest teraz bardzo w cenie.