dziwne to co to ma byc ?

I na wykresie M1 nie ma tej szpili.... ale ciekawe dlaczego?HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
jackub pisze:I na wykresie M1 nie ma tej szpili.... ale ciekawe dlaczego?HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
wykres się "skompresował jakby była, ale jej nie widać... nie widziałem nigdy czegoś takiego....
Capitalbet pisze:Nie tylko adam sokolik ale te dwie osoby które udzielały się na tym forum niech poinformują czy posiadały kilka kont u brokera i czy w ten sposób naduzywaly bonusu i dlatego ich kasa jest zablokowana do wyjasnienia.Trejdon pisze:Postanowiłem dla bezpieczeństwa wycofać całość depozytu, czytając tu wpisy można wpaść w panikę, nie będę ukrywał, że konto miałem u nich z powodu bonusu.
Jak widać kasa wróciła bez problemu, ale chyba nie byłem podejrzewany o manipulacje z bonusem, także Pan adamsokolik niech nie mówi, że nikt nie otrzymuje kasy. Lepiej niech napisze ile sobie życzy za taką pomoc, bo może się okazać, że kasę za pomoc skasuje a kasa nie wróci.
znalazłem też taki link:
http://www.forexpeacearmy.com/forex-for ... ght=ironfx
dla osób, które czekają na pieniądze, może się przydać.
Napiszcie do nich prywatna wiadomość tak jak ja to dowiecie sie dlaczego maja zablokowane środki
Mysle,że to wam wyjaśni sprawę.
Takie to brokerzy cofają w pierwszej kolejności. Zresztą co by to zmieniło skoro są problemy z wypłatami?dtrader pisze:HanSolo1 pisze:na GBPJPY dzis szpila na 1000 pipsów na IronieFx,
dziwne to co to ma byc ?
Napisałem reklamację i pozycje ponownie odblokowali, szkoda że nie miałem pozycji na sell),ale sama w sobie to dziwna sytuacja:(