DayTrading: Piątek 03.04.2015
Re: DayTrading: Piątek 03.04.2015
Tak sobie czytam komentarze i generalnie są o dziwo pozytywne. Bezrobocie bez zmian, stawka godzinowa rośnie. Zawsze pierwszy kwartał w USA najsłabszy. Pomimo słabego odczytu to dane w pierwszym kwartale rekordowo dobre itd. itp. nie wiem czy dorabiają ideologię, czy robią dobrą minę do złej gry.
MR. D pisze:Tak sobie czytam komentarze i generalnie są o dziwo pozytywne. Bezrobocie bez zmian, stawka godzinowa rośnie. Zawsze pierwszy kwartał w USA najsłabszy. Pomimo słabego odczytu to dane w pierwszym kwartale rekordowo dobre itd. itp. nie wiem czy dorabiają ideologię, czy robią dobrą minę do złej gry.
bedzie retest

-- Dodano: pt 03-04-2015, 16:52 --
moze jeszcze lekko bujna testna szczyta zedku LUka na SP500 wiec na wspraciu znowu

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać.
GBP/AUD w dół, w górę, albo bez zmian ;-)

highend pisze:
gdzie moze isc GBP/AUD?
ten wyskok na 1.96 to total zmyła... ja mam target na 1.7x![]()
highend pisze:jak z tymi stopami w australii? w takim razie nie tykam do czasu ogłoszenia stóp.
Normalnie Kazimierz Górski forexu. Mecz można wygrać, przegrać, albo zremisowaćhighend pisze:
dobra - GBPAUD mi pokazuje dalszy wzrost

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2015, 17:06 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
Wesołych świąt trejdery
niech Wam jajka się malują, a depo puchnie 
offtopowo się pochwale, tym że kurwaś tuż za pudłem ; ) http://www.forexball.com/contests/round/RoundId/181
w przyszłym tygodniu ich zniszcze
bless!

offtopowo się pochwale, tym że kurwaś tuż za pudłem ; ) http://www.forexball.com/contests/round/RoundId/181

bless!

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Się śmiejcie śmiejcie - napisałem, że odpuszczam AUD do wtorku do 6.30. Ogłoszą stopy i dopiero PIŁKA w GRZE.

GBP AUD uważam, że pójdzie w dół - ale jeszcze ma nieco up do zrobienia i tyle (co pokazałem na wykresie)
Zobaczymy.
Trzeba umieć czytać co autor miał na myśli, a nie brać dosłownie.....
tak samo jest z wykresami - bierzesz dosłownie wykres, a tu MC.

GBP AUD uważam, że pójdzie w dół - ale jeszcze ma nieco up do zrobienia i tyle (co pokazałem na wykresie)
Zobaczymy.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2015, 17:23 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
pedro pisze:Wesołych świąt trejderyniech Wam jajka się malują, a depo puchnie
bless!
no i gitara POWODZENIA

co teraz chlopaki
-- Dodano: pt 03-04-2015, 17:40 --
co teraz
..Poniedziałek GAP na wsparcie SP500, USD JPY na wsparciu
jesli znowu byki UP z wsparcia na SP500 a za SP500 UP USD JPY
, EUR USD down
, chyba ze SP500 zlamie wsparcie i USD JPY
-- Dodano: pt 03-04-2015, 17:40 --
co teraz

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A rozumiesz te dane czy jak większość analizujesz tylko czy lepsze czy gorsze od prognoz ??? Przecież przy spadającym bezrobociu te wyniki musza ! mieć coraz mniejsza dynamikę ,nie mogą byc coraz większe bo skąd na to brać ludzi ,przy pewnych poziomach dobre jest zero a wynik 130000 jest rewelacyjnyhighend pisze:jesteście zajebisci z tym S po takich danych dla dolara i świeczkach na edku.....

Dla mnie te dane sa dobre, dużo lepsze niz dodruk i deflacja w Europie
Dla mnie rynek szukał powodu do korekty wiec znalazł

Za chwile wszystko spowrotem wróci do umacniania dolara w stosunku do Euro czy to sie komuś podoba czy nie

- atlanticos
- Maniak
no autor mial na mysli spadki, ale...pozniej sie dowiedzial o stopach % i podpasowal fibo na wykresie pod wydarzeniehighend pisze:Się śmiejcie śmiejcie - napisałem, że odpuszczam AUD do wtorku do 6.30. Ogłoszą stopy i dopiero PIŁKA w GRZE.
Zobaczymy.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv