Wykiwać brokera...czyli moja szkoła trejdu

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wykiwać brokera...czyli moja szkoła trejdu

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Strasznie Was ten tytuł zaintrygował, ale chyba za bardzo próbujecie się czegoś ciekawego doszukać. Coś mi się wydaję, że to po prostu nazwa tematu, osoby wierzącej, że teraz zacznie zarabać/ w jego rozumowaniu: kosić brokera.

Awatar użytkownika
Marcion1899
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Marcion1899 »

Wypowiedzi niektorych sugeruja, ze sa juz milionerami, opanowali system, kosza kase i maja prawo negatywnie oceniac innych. Ale gdyby tak bylo to nie udzielaliby sie publicznie.

Ja mam stala prace na etacie za 10k miesiecznie, dwojke dzieci, piekna zone, dom na ukonczeniu a forex jest dla mnie wlasnym spelnieniem ambicji, wyzwan, zainteresowan - jak maraton dla biegacza. Tylko ze biegacz skonczy bieg i zacznie nastepny a my niekonicznie:-)

Co do brokera to rzeczywiscie czasami mam wrazenie ze kwotuje przeciwko mnie i wlacza sl, natomiast chyba wsystkim w jednej chwili tak robi?

Pozycja nr 2 weszla

Chcialem wkleic projekcje ale pisze z telefonu wiec nnapisze.

W najblizszych dniach test LT w okolicach 1.0860/40 nastepnie przelamanie dolem i zjazd na fibo 261 w okolice 1.0710

Pozycja nr 3
E/u sell 0.02 lot. 1.09180. Sl 1.0940. Tp1.07100

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Z mojej strony to tylko gra słów połączona z wrażeniami niektórych klientów BOSSY po dniu Czarnego Franka. Po prostu mówienie o kiwaniu brokera grając na jego boisku i według jego zasad to jakby... brak skromności? Syndrom Boga? Sam wybierz. Dla mnie to raczej walka o przetrwanie, ale powodzenia...
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

T-REX pisze:Z mojej strony to tylko gra słów połączona z wrażeniami niektórych klientów BOSSY po dniu Czarnego Franka. Po prostu mówienie o kiwaniu brokera grając na jego boisku i według jego zasad to jakby... brak skromności? Syndrom Boga? Sam wybierz. Dla mnie to raczej walka o przetrwanie, ale powodzenia...

Jak mniemam tytuł miał tylko prowokować. Jeśli grasz u brokera MM to musisz zmodyfikować swoją taktykę niż podczas gry u ECN-a. Jednak granie, czy choćby trzymanie otwartych pozycji u nich wszystkich w trakcie ważnych danych, wystąpień szefów centralnych to jak stąpanie po cienkiej, czerwonej linii. Z jednej strony masz góry a z drugiej przepaść. Wtedy u ECN też nie miałbyś szans na ratunek przy przelewarowanej pozycji. Takie jest życie na rynku FOREX.

Mnie osobiście nie spodobało się ich zachowanie z debetami ale... Im jako krajowym łatwo będzie ściągnąć należność. Ci zagraniczni dlatego wyzerowali, bo szansa na ściągnięcie od Polaka jest o wiele mniejsza, czasochłonna i kosztowna.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Marcion1899
Stały bywalec
Stały bywalec

No dobra, moze temat niezbyt trafny :) , myslelisie ze tu bedzie jakis power a tu zwykly leszcz silujący sie rynkiem, :D szukajacy swojej drogi - ale było to niezamierzone, ot tak mi sie pomyslalo w tamtej chwili.

Ale przejdzmy do konkretów.

Założyłem sobie konto na Admiral Markets i teraz tam troche pohandluje, bossafx zostawie w spokoju, moze o mnie zapomna i co chwile bede wpadał :?

Depozyt jeszcze nie zasilony wiec jsk tylko bedzie kasa na koncie to zaczynamy podawanie propozycji.

pozdrawiam

Obrazek

Awatar użytkownika
Mustafa
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mustafa »

To ty jesteś swoim największym wrogiem a nie broker. Pokonaj swoje słabości.
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.

Awatar użytkownika
Marcion1899
Stały bywalec
Stały bywalec

Pozycja nr 3 - tp z ręki na 1.07260 nie doczekałem do zadanego 1.0710 ale teraz nie załuje :)

Pozycja nr 4
E/U lot 0.03 1.07420 sl- 1.07150 tp - 1.0780

Załozenie z poprzedniej pozycji czyli dojazd do okolic 1.0710/20 (jest moja 3), i odbiciedo górnej badny kanału spadkowego w okolice 1.7080/70 (4) gdzie szukał będe L w okolice fibo 261 w okolice 1,0670/85.
edek_h1.png
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ