USDPLN w dwóch tabelkach na zielono

jeszcze kabel i ujek do wyprostowania i powinno być zielono

nie miałem wczoraj za bardzo czasu, żeby napisać, ale na tej szybkiej L na USDPLN miałem poślizg na 23 pipsy na wejściu...jackub pisze:Ozi wywalił mi BE+ cena ztrzymała się na W_R1, a na edeku broker zaprezentował mi 4,4 pipsa spread...
niemiaszek pisze:nie miałem wczoraj za bardzo czasu, żeby napisać, ale na tej szybkiej L na USDPLN miałem poślizg na 23 pipsy na wejściu...jackub pisze:Ozi wywalił mi BE+ cena ztrzymała się na W_R1, a na edeku broker zaprezentował mi 4,4 pipsa spread...![]()
sam byłem zaskoczony![]()
rozumiem, że zmienność i różne bzdety, ale klikałem po dużo innej cenie niż weszło
życia by mi zbrakło jakbym za każdym razem pisał do broka i miał udowadniać to co się wydarzyłoAdrianoforex pisze:niemiaszek pisze:nie miałem wczoraj za bardzo czasu, żeby napisać, ale na tej szybkiej L na USDPLN miałem poślizg na 23 pipsy na wejściu...jackub pisze:Ozi wywalił mi BE+ cena ztrzymała się na W_R1, a na edeku broker zaprezentował mi 4,4 pipsa spread...![]()
sam byłem zaskoczony![]()
rozumiem, że zmienność i różne bzdety, ale klikałem po dużo innej cenie niż weszło
Taki poślizg? To reklamujcie o brokera.