jeszcze 3 minuty i będzie jaśniej

zresztą jeżeli zostanie knot od dółu świecy H1 po zaliczeniu wsparcia i wyjście ponad D_Pivot to wiadomo co dalej

co będzie? Sorry za OT, ale szukam info i staram sie zobaczyć na wykresach zalezność spadków-wzrostów dzieki knotom...niemiaszek pisze: zresztą jeżeli zostanie knot od dółu świecy H1 po zaliczeniu wsparcia i wyjście ponad D_Pivot to wiadomo co dalej
Jak to mówił MightyOne ciało pokazuje kierunek ruchu ceny, knot pokazuje kierunek przeciwny.HTR pisze:co będzie? Sorry za OT, ale szukam info i staram sie zobaczyć na wykresach zalezność spadków-wzrostów dzieki knotom...niemiaszek pisze: zresztą jeżeli zostanie knot od dółu świecy H1 po zaliczeniu wsparcia i wyjście ponad D_Pivot to wiadomo co dalej
łojezu, ale jestem tępy, jak mawia moja córcia (starsza) "ty tępa łycho!!" już zaskoczyłem...niemiaszek pisze:mocne wsparcie M_S2 1.0942 zaliczone, więc teraz ważą się losy zamknięcie H1 pod/nad D_Pivot 1.0960![]()
jeszcze 3 minuty i będzie jaśniej
zresztą jeżeli zostanie knot od dółu świecy H1 po zaliczeniu wsparcia i wyjście ponad D_Pivot to wiadomo co dalej
czemu nerwowojackub pisze:AUD/USD zamknąłem na 35 pipsach, nie wytrzymuję nerwowo ....
w zależności po której stronie świecy występuje knot to pokazuje on przewagę strony przeciwnej, czyli: - knot od dołu korpusu świecy więcej kupujących niż sprzedającychHTR pisze:co będzie? Sorry za OT, ale szukam info i staram sie zobaczyć na wykresach zalezność spadków-wzrostów dzieki knotom...niemiaszek pisze: zresztą jeżeli zostanie knot od dółu świecy H1 po zaliczeniu wsparcia i wyjście ponad D_Pivot to wiadomo co dalej
Jak by to takie proste byłoniemiaszek pisze:
w zależności po której stronie świecy występuje knot to pokazuje on przewagę strony przeciwnej, czyli: - knot od dołu korpusu świecy więcej kupujących niż sprzedających
- knot od góry korpusu świecy więcej sprzedających niż kupujących