11.000 wcale nie jest życzeniowo = F423
dax jest trudny i oszukuje na fibo. aktualnie jest na wsparciu (F161) i może nawet wrócić na UP

a nawet powinien zrobić retest Fibo100 (10.800 około)
wejdz sobie na cokolwiek - wejdz na szczytkr85kr pisze: Przyznaję że nie kumam czaczy w jakiś momentach zawieszach kraniec fibo , raz wydaje mi się ze wiem a kolejnym razem juz nie wiem czemu takRozrysuj to w tej sposob na daxie teraz jak mozesz i wyjasnij dlaczego tak
no jaki nie będzie, to będzie można powiedzieć, że "a nie mówiłem?"malse pisze:Nowy123 pisze:Apany zdolowaly JPY pod NKKE SP500
SP500 na wsprac wiec uwazac teraz jak n U J wiec obstawiamna EUUSD falszywke
EU - fałszywka będzie w górę, czy fałszywka będzie w dół - bo takie lakoniczne nic nie wnosi - który ruch właściwy.
bo zrobiłem to tak jak wskaźnik dadasa tylko na piechotę, i nawet niedokładnie zaznaczyłem tą świeczkę (widać) - poprawić trzeba i jak byk wykres doszedł do F161 i tam jest wsparcie.kr85kr pisze:Dlaczego to fibo na daxie tak ? brales tylko jedną świeczkę ? czy na mniejszym tf wyglada to inaczej ? jako cala fala ? mierzyles z mniejszego a wrzuciles na wiekszym ?
a ja mowe ze flaszywka w gore bedze SP500 z luka se otwozy i gora od wspracamalse pisze:Nowy123 pisze:Apany zdolowaly JPY pod NKKE SP500
SP500 na wsprac wiec uwazac teraz jak n U J wiec obstawiamna EUUSD falszywke
EU - fałszywka będzie w górę, czy fałszywka będzie w dół - bo takie lakoniczne nic nie wnosi - który ruch właściwy.
promocja na L czy na S?MIMI pisze:Promocja DAx, mysle, ze duza korekta, nawet moze zmieni trend.