17 marca taki rys wkleiłem, takie tam kreskihighend pisze:highend pisze:Miedz jedzie up.
Złoto także....
Trend przyspieszony złota... 1214 zrobi byc moze dzis.
Potem sie zobaczy
1217 gold![]()
![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/file/111548
17 marca taki rys wkleiłem, takie tam kreskihighend pisze:highend pisze:Miedz jedzie up.
Złoto także....
Trend przyspieszony złota... 1214 zrobi byc moze dzis.
Potem sie zobaczy
1217 gold![]()
![]()
Rzucilem rekawice na AUD-statament ale nie podjales wyzwania. To teraz ciedz sicho i sie nie odzywajhighend pisze:MR. D pisze:Czarny czwartek wyglada na panikę to co rekordy w dół na indeksach?![]()
![]()
![]()
![]()
DAX promocja była na eSki od początku tygodnia ehhe...
a ja kiszę dwie eSki od 11.600 i wiedziałem żeby dobrać, ale nie zrobiłem tego.... lecimy na 11.000
a dokladnie 11670 i 11630... z jednej eski profilaktycznie wyskoczyłem (na zysku haha), bo jesteśmy na wsparciu aktualnie.
dałem d**y z daxem, coś podobnego zrobiłem jak Niemiaszek z USD/PLN... ale ten spokój, cierpliwość... looz blues...
-- Dodano: 26 mar 2015, 09:28 --
a tu UJEK aktualizacja.
I co - fibo nie działa? Od F261 do F423 trend przyspieszony... widać po świecy![]()
![]()
![]()
a kususowi podobni niech się dalej naśmiewają, prześmiewają... itp![]()
może oni powinni iść do działu dla początkujących![]()
![]()
Bo widzisz mam fibo wzrostowe i spadkowe.uciekinier pisze: to jak lecimy z DAXem na 11000 to po cholerę z Ski wychodziłeś ???
Albo jesteś za przeproszeniem "głupi" albo piszesz życzeniowo z tym 11000 na DAX
nie obraź się za słowo "głupi" ale nic innego mi nie przychodzi do głowy na określenie tego
Nowy123 pisze:Apany zdolowaly JPY pod NKKE SP500
SP500 na wsprac wiec uwazac teraz jak n U J wiec obstawiamna EUUSD falszywke
Nie mam ochoty na udawadnianie czegokolwiek komukolwiek. A tym bardziej komuś kto się naśmiewa ze mnieKusus pisze: Rzucilem rekawice na AUD-statament ale nie podjales wyzwania.
Odbil bo tam jest gorne ograniczenie flagi czy tam trojkata....highend pisze:Nie mam ochoty na udawadnianie czegokolwiek komukolwiek. A tym bardziej komuś kto się naśmiewa ze mnieKusus pisze: Rzucilem rekawice na AUD-statament ale nie podjales wyzwania.
masz tu fibo na kangura H1. jak widać wystarczyła jedna świeczka (patrz gdzie fibo zawieszone) by dotarło do F423, po drodze idealnie odbiło od F261
Teraz nie ma sensu zajmować pozycji bo właśnie się tworzy nowy trend (na H1 rzecz jasna)