bsony pisze:A coś takiego zobaczyłemkr85kr pisze:Dax zaliczyl minimum konsoli w ktorej chodzi ostatnio pytanie odbije czy jednak zrobi w koncu tą dużą korekte
highend pisze:Miedz jedzie up.
Złoto także....
Trend przyspieszony złota... 1214 zrobi byc moze dzis.
Potem sie zobaczy
MR. D pisze:Czarny czwartek wyglada na panikę to co rekordy w dół na indeksach?
DavidFx pisze:wszyscy marsz do dzialu dla poczatkujacych hehe
Przyznaję że nie kumam czaczy w jakiś momentach zawieszach kraniec fibo , raz wydaje mi się ze wiem a kolejnym razem juz nie wiem czemu takhighend pisze:MR. D pisze:Czarny czwartek wyglada na panikę to co rekordy w dół na indeksach?![]()
![]()
![]()
![]()
DAX promocja była na eSki od początku tygodnia ehhe...
a ja kiszę dwie eSki od 11.600 i wiedziałem żeby dobrać, ale nie zrobiłem tego.... lecimy na 11.000
a dokladnie 11670 i 11630... z jednej eski profilaktycznie wyskoczyłem (na zysku haha), bo jesteśmy na wsparciu aktualnie.
dałem d**y z daxem, coś podobnego zrobiłem jak Niemiaszek z USD/PLN... ale ten spokój, cierpliwość... looz blues...
-- Dodano: 26 mar 2015, 09:28 --
a tu UJEK aktualizacja.
I co - fibo nie działa? Od F261 do F423 trend przyspieszony... widać po świecy![]()
![]()
![]()
a kususowi podobni niech się dalej naśmiewają, prześmiewają... itp![]()
może oni powinni iść do działu dla początkujących![]()
![]()
to jak lecimy z DAXem na 11000 to po cholerę z Ski wychodziłeś ???highend pisze:MR. D pisze:Czarny czwartek wyglada na panikę to co rekordy w dół na indeksach?![]()
![]()
![]()
![]()
DAX promocja była na eSki od początku tygodnia ehhe...
a ja kiszę dwie eSki od 11.600 i wiedziałem żeby dobrać, ale nie zrobiłem tego.... lecimy na 11.000
a dokladnie 11670 i 11630... z jednej eski profilaktycznie wyskoczyłem (na zysku haha), bo jesteśmy na wsparciu aktualnie.
dałem d**y z daxem, coś podobnego zrobiłem jak Niemiaszek z USD/PLN... ale ten spokój, cierpliwość... looz blues...
-- Dodano: 26 mar 2015, 09:28 --
a tu UJEK aktualizacja.
I co - fibo nie działa? Od F261 do F423 trend przyspieszony... widać po świecy![]()
![]()
![]()
a kususowi podobni niech się dalej naśmiewają, prześmiewają... itp![]()
może oni powinni iść do działu dla początkujących![]()
![]()