Ale ja tam nie wiem

Powodzenia

też się wstydzę, jest mi głupio i nie wiem gdzie ze wstydu się schować...Kulfon pisze:Przepraszam, ze się wtrącę, ale nie rozumiem skąd ten zachwyt u niektórych. Ze mnie akurat trader żadny, ale doprowadzenie do DD na poziomie 56% na rachunku to trochę przesada. Nie ma czego gratulować.
Ale ja tam nie wiem![]()
Powodzenia
Miły Kulfonie,Kulfon pisze:Przepraszam, ze się wtrącę, ale nie rozumiem skąd ten zachwyt u niektórych. Ze mnie akurat trader żadny, ale doprowadzenie do DD na poziomie 56% na rachunku to trochę przesada. Nie ma czego gratulować.
Ale ja tam nie wiem![]()
Powodzenia
Szanowny Adriano!Adrianoforex pisze:Nie wiem skąd ten krzyk i jechanie po Kulfonie. Napisał co myśli. Ja też spytałem Niemiaszka czy stosuje SL. Stwierdził, że stosuje. Na tych dwóch trejdach tego nie widać. Jeśli to faktycznie był wypadek przy pracy to OK. Jesli nie to wykasuje konto i tyle. Teraz miał szczęście. SZCZĘŚCIE!!! Przetrzymał pozycję i tyle. Nastepnym razem już tak może nie być. Dlatego jeśli w założeniach macie SL to stosujcie ten SL i tyle w temacie.
czasami się zastanawiam, czy to co piszę jest ciężko zrozumieć, czy poprostu czytanie ze zrozumieniem jest sztukaAdrianoforex pisze:Nie wiem skąd ten krzyk i jechanie po Kulfonie. Napisał co myśli. Ja też spytałem Niemiaszka czy stosuje SL. Stwierdził, że stosuje. Na tych dwóch trejdach tego nie widać. Jeśli to faktycznie był wypadek przy pracy to OK. Jesli nie to wykasuje konto i tyle. Teraz miał szczęście. SZCZĘŚCIE!!! Przetrzymał pozycję i tyle. Nastepnym razem już tak może nie być. Dlatego jeśli w założeniach macie SL to stosujcie ten SL i tyle w temacie.