[USDJPY]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
Eko
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Eko »

jasonbourne pisze:
Noob pisze:No to jak grasz na krótszych to co twoim zdaniem będzie się dzialo jutro
Na pewno bedzie baaaaaaaardzo ciekawie :D

Ide na dziwki :D
Mam nadzieje że masz na myśli kontynuacja trendu spadkowego, bo jak przewidujesz zmianę na Long pisz szybko PW ;)
atw to kto zarabia to widać.... ;)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Zajebiście, ostatnio dochodzę do wniosku, że przy ruchach o sporym zasięgu TP powinno ustawiać się jakieś 10 pipsów nad wparciem/pod oporem, bo kurs ma tendencję do zatrzymywania się i wracania by dopiero następnym razem uderzyć w opór.

Odbija się ladnie, więc od 105,65 wejdę znowu z shortem, którego podwoję jeśli dojdzie na 107.

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: majek »

jak do 23 cena nie przekroczy 107 , to wchodze w shorta po jakiej badz cenie, na dziennym pasować nam będzie conajmniej 1 czarna świeczka jeszcze, przy 105.60-70 ( mój target) mamy dosyć mocne wsparcie... zobaczymy jak się tam sprawa rozstrzygnie

Ksyrax
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ksyrax »

Niezły zaskok zrobił jen. Ciekawe co będzie dzisiaj? Kontynuacja wzrostów czy wracamy do dołu ?

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Niezly zaskok zrobil najpierw w dól, wiadomo bylo, że 106 nie pójdzie tak latwo skoro do poprzedniego wsparcia podchodzil trzy razy.

Myślę, że mimo wszystko w dól, nie przekroczylo 107,25 i sądzę, że szykujemy się do spadków, które się zaczną pewnie już po ósmej.

slotwina
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: slotwina »

gieldy w azji rosly w nocy , moze wybic sie up 107,30

Ksyrax
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Ksyrax »

Mam nadzieję Noob że masz rację :wink:

Właśnie poległem :(

Noob
Pasjonat
Pasjonat

No i się wybiło. To teraz czekam, żeby wejść w okolicach 108, już z TP 107, a nie wczorajszym.

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: majek »

Noob pisze:No i się wybiło. To teraz czekam, żeby wejść w okolicach 108, już z TP 107, a nie wczorajszym.
dokładnie tak jak mówisz, 107.90 dobre miejsce na S, ewentualnie gdyby po danych poszło wyżej to 108.45 ,

tak_i

Nieprzeczytany post autor: tak_i »

No to się naspadało.

ODPOWIEDZ