DayTrading: Wtorek 24.03.2015

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 25 mar 2015, 00:00

Wzrost
15
45%
Bez zmian
3
9%
Spadek
15
45%

Liczba głosów: 33

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 24.03.2015

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

jeśli Grecja ma takie problemy z gospodarką, bezrobocie, tempo spadku bezrobocia.. , to dlaczego nie podepną się pod trend słabszego w średnim okresie Euro? dotychczas słyszałem tylko głosy o tym że Drahma może pobudzić tamtejszą gospodarkę
na prawdę wszyscy patrzą przez pryzmat jakby Grecja była jedną nogą poza strefą Euro

lutek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: lutek »

i na rowerek idź spacerek i to się nazywa promowanie forexa nic dodac nic ująć

Kraku
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Kraku »

Witam! To mój pierwszy post na tym elitarnym forum, chociaż obserwuję już Was od dwóch lat. Dopiero teraz zdecydowałem się napisać bo załapałem jakiś czas temu jak zarobić na forexie ;) Pierwsze co zauważyłem to rgr na gbpjpy lub jak kto woli trójkąt (H1). Sądzę że edek będzie pruł w górę jakiś czas. Witam raz jeszcze i mam nadzieję od tej pory uczestniczyć regularnie w forum.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pr7emo pisze:jeśli Grecja ma takie problemy z gospodarką, bezrobocie, tempo spadku bezrobocia.. , to dlaczego nie podepną się pod trend słabszego w średnim okresie Euro? dotychczas słyszałem tylko głosy o tym że Drahma może pobudzić tamtejszą gospodarkę
na prawdę wszyscy patrzą przez pryzmat jakby Grecja była jedną nogą poza strefą Euro

trupa trzymaja na kroplowce po mimo ze juz bankstea i banki niemieckie sa bezpieczne i reszta waze calkowitego upadku wyjscia z UE i powrotu do Drahmy bo sie boja ze za Grecja poleca inne panstwa tak czy inaczej EURKOLCHOZ nie przetrwa a napewnoe nie pzetrwa przy tych problemach strukturalnych, mysle ze nie przetrwa w obecnej strukturze ten EURKOLCHOZ NIEMIECKI

GRECJA jak by wyszla z UE wocila do DRAHMY po kilku latach ciezkich wocila by na sciezke wzrostu ale KEBABY darmozjady nieroby zyjacy na kredyt kasy z UE wola dalej machac szabelka i wyciagac kase z UE :) a zyc sobie dalej jak zyli ponad stan :) ale ten caly bajzel to tylko podziekowac GOLDMANA za flaszowanie bilansow by GRECJA weszl do UE :) i nikt nie siedzi nikogo nie ukaano to jest mistrzostwo :)

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

wróżka kabel mówi słabsze dane dla funta!

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

Mnie wygląda, że GBP/AUD, AUD/USD, GBP/USD wcale już nie mają ochoty iść w przeciwną stronę od trendu. Tylko euro szaleje, ale jak takie silne to dlaczego do PLN-a takie słabe?

Cały ten forex to zwykła gra na zgolenie tuszy z kasy, wywieranie nacisków nawet na całe państwa, nic innego i tak do tego trzeba podchodzić ;) Większość niby danych to tylko pretekst do nagłego zmiany kierunku lub też przyspieszenia w wygodnym dla niektórych kierunku.

Coś mi świta, że miało być jakieś porozumienie handlowe/wolny handel EU-USA, ktoś pamięta kiedy to ma nastąpić?

Nowy123 pisze:
pr7emo pisze:GRECJA jak by wyszla z UE wocila do DRAHMY po kilku latach ciezkich wocila by na sciezke wzrostu ale KEBABY darmozjady nieroby zyjacy na kredyt kasy z UE wola dalej machac szabelka i wyciagac kase z UE :) a zyc sobie dalej jak zyli ponad stan :) ale ten caly bajzel to tylko podziekowac GOLDMANA za flaszowanie bilansow by GRECJA weszl do UE :) i nikt nie siedzi nikogo nie ukaano to jest mistrzostwo :)
Grecja to nie kebaby(raczej Turcja), jak już coś to Girosy ;) byłem tam ponad 3 lata, więc co nieco wiem. Grekom nigdy nie było tak dobrze jak w EU i przez wiele lat nie będzie jak wyjdą. Od 25-30 lat u nich jest coraz gorzej, tak się rządzą...
Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 10:36 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

Nowy123 pisze:
pr7emo pisze:jeśli Grecja ma takie problemy z gospodarką, bezrobocie, tempo spadku bezrobocia.. , to dlaczego nie podepną się pod trend słabszego w średnim okresie Euro? dotychczas słyszałem tylko głosy o tym że Drahma może pobudzić tamtejszą gospodarkę

trupa trzymaja na kroplowce po mimo ze juz bankstea i banki niemieckie sa bezpieczne i reszta waze calkowitego upadku wyjscia z UE i powrotu do Drahmy bo sie boja ze za Grecja poleca inne panstwa tak czy inaczej EURKOLCHOZ nie przetrwa a napewnoe nie pzetrwa przy tych problemach strukturalnych, mysle ze nie przetrwa w obecnej strukturze ten EURKOLCHOZ NIEMIECKI

GRECJA jak by wyszla z UE wocila do DRAHMY po kilku latach ciezkich wocila by na sciezke wzrostu ale KEBABY darmozjady nieroby zyjacy na kredyt kasy z UE wola dalej machac szabelka i wyciagac kase z UE :) a zyc sobie dalej jak zyli ponad stan :) ale ten caly bajzel to tylko podziekowac GOLDMANA za flaszowanie bilansow by GRECJA weszl do UE :) i nikt nie siedzi nikogo nie ukaano to jest mistrzostwo :)
mają radoche bo żyją z wysokiej socjalki i myślą o swoich bezludnych wysepkach
po ataku w Tunezji trochę bardziej zapełnia Hotele i plaże
mieszkańcy żyją powolutku swoim życiem, a politycy niech się martwią długami (zapisami na kontach bankowych) :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

Marcin30 pisze:wróżka kabel mówi słabsze dane dla funta!

i stalo sie ;)

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

Co taki CHF silny...???

EUR/CHF 1,0540....a edek śmiga do góry...

Zablokowany