DayTrading: Wtorek 24.03.2015
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 24.03.2015
jeśli Grecja ma takie problemy z gospodarką, bezrobocie, tempo spadku bezrobocia.. , to dlaczego nie podepną się pod trend słabszego w średnim okresie Euro? dotychczas słyszałem tylko głosy o tym że Drahma może pobudzić tamtejszą gospodarkę
na prawdę wszyscy patrzą przez pryzmat jakby Grecja była jedną nogą poza strefą Euro
na prawdę wszyscy patrzą przez pryzmat jakby Grecja była jedną nogą poza strefą Euro
i na rowerek idź spacerek i to się nazywa promowanie forexa nic dodac nic ująć
Witam! To mój pierwszy post na tym elitarnym forum, chociaż obserwuję już Was od dwóch lat. Dopiero teraz zdecydowałem się napisać bo załapałem jakiś czas temu jak zarobić na forexie
Pierwsze co zauważyłem to rgr na gbpjpy lub jak kto woli trójkąt (H1). Sądzę że edek będzie pruł w górę jakiś czas. Witam raz jeszcze i mam nadzieję od tej pory uczestniczyć regularnie w forum.

pr7emo pisze:jeśli Grecja ma takie problemy z gospodarką, bezrobocie, tempo spadku bezrobocia.. , to dlaczego nie podepną się pod trend słabszego w średnim okresie Euro? dotychczas słyszałem tylko głosy o tym że Drahma może pobudzić tamtejszą gospodarkę
trupa trzymaja na kroplowce po mimo ze juz bankstea i banki niemieckie sa bezpieczne i reszta waze calkowitego upadku wyjscia z UE i powrotu do Drahmy bo sie boja ze za Grecja poleca inne panstwa tak czy inaczej EURKOLCHOZ nie przetrwa a napewnoe nie pzetrwa przy tych problemach strukturalnych, mysle ze nie przetrwa w obecnej strukturze ten EURKOLCHOZ NIEMIECKI
GRECJA jak by wyszla z UE wocila do DRAHMY po kilku latach ciezkich wocila by na sciezke wzrostu ale KEBABY darmozjady nieroby zyjacy na kredyt kasy z UE wola dalej machac szabelka i wyciagac kase z UE

wróżka kabel mówi słabsze dane dla funta!
Mnie wygląda, że GBP/AUD, AUD/USD, GBP/USD wcale już nie mają ochoty iść w przeciwną stronę od trendu. Tylko euro szaleje, ale jak takie silne to dlaczego do PLN-a takie słabe?
Cały ten forex to zwykła gra na zgolenie tuszy z kasy, wywieranie nacisków nawet na całe państwa, nic innego i tak do tego trzeba podchodzić
Większość niby danych to tylko pretekst do nagłego zmiany kierunku lub też przyspieszenia w wygodnym dla niektórych kierunku.
Coś mi świta, że miało być jakieś porozumienie handlowe/wolny handel EU-USA, ktoś pamięta kiedy to ma nastąpić?
byłem tam ponad 3 lata, więc co nieco wiem. Grekom nigdy nie było tak dobrze jak w EU i przez wiele lat nie będzie jak wyjdą. Od 25-30 lat u nich jest coraz gorzej, tak się rządzą...
Cały ten forex to zwykła gra na zgolenie tuszy z kasy, wywieranie nacisków nawet na całe państwa, nic innego i tak do tego trzeba podchodzić

Coś mi świta, że miało być jakieś porozumienie handlowe/wolny handel EU-USA, ktoś pamięta kiedy to ma nastąpić?
Grecja to nie kebaby(raczej Turcja), jak już coś to GirosyNowy123 pisze:pr7emo pisze:GRECJA jak by wyszla z UE wocila do DRAHMY po kilku latach ciezkich wocila by na sciezke wzrostu ale KEBABY darmozjady nieroby zyjacy na kredyt kasy z UE wola dalej machac szabelka i wyciagac kase z UEa zyc sobie dalej jak zyli ponad stan
ale ten caly bajzel to tylko podziekowac GOLDMANA za flaszowanie bilansow by GRECJA weszl do UE
i nikt nie siedzi nikogo nie ukaano to jest mistrzostwo

Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 10:36 przez siux, łącznie zmieniany 1 raz.
mają radoche bo żyją z wysokiej socjalki i myślą o swoich bezludnych wysepkachNowy123 pisze:pr7emo pisze:jeśli Grecja ma takie problemy z gospodarką, bezrobocie, tempo spadku bezrobocia.. , to dlaczego nie podepną się pod trend słabszego w średnim okresie Euro? dotychczas słyszałem tylko głosy o tym że Drahma może pobudzić tamtejszą gospodarkę
trupa trzymaja na kroplowce po mimo ze juz bankstea i banki niemieckie sa bezpieczne i reszta waze calkowitego upadku wyjscia z UE i powrotu do Drahmy bo sie boja ze za Grecja poleca inne panstwa tak czy inaczej EURKOLCHOZ nie przetrwa a napewnoe nie pzetrwa przy tych problemach strukturalnych, mysle ze nie przetrwa w obecnej strukturze ten EURKOLCHOZ NIEMIECKI
GRECJA jak by wyszla z UE wocila do DRAHMY po kilku latach ciezkich wocila by na sciezke wzrostu ale KEBABY darmozjady nieroby zyjacy na kredyt kasy z UE wola dalej machac szabelka i wyciagac kase z UEa zyc sobie dalej jak zyli ponad stan
ale ten caly bajzel to tylko podziekowac GOLDMANA za flaszowanie bilansow by GRECJA weszl do UE
i nikt nie siedzi nikogo nie ukaano to jest mistrzostwo
po ataku w Tunezji trochę bardziej zapełnia Hotele i plaże
mieszkańcy żyją powolutku swoim życiem, a politycy niech się martwią długami (zapisami na kontach bankowych)

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Marcin30 pisze:wróżka kabel mówi słabsze dane dla funta!
i stalo sie

Co taki CHF silny...???
EUR/CHF 1,0540....a edek śmiga do góry...
EUR/CHF 1,0540....a edek śmiga do góry...