pod koniec dnia SP500 cofnie a jak nie to od nastepneg otygonia zacznie siejen-yy pisze:jak myślicie, skończył się już para na indeksach i będziemy teraz wisieć do końca dnia?
ogolnie po rozliczeniu na nowa seryjke zbieram Shorty ponownie
pod koniec dnia SP500 cofnie a jak nie to od nastepneg otygonia zacznie siejen-yy pisze:jak myślicie, skończył się już para na indeksach i będziemy teraz wisieć do końca dnia?
po raz 101 wrzucam ten sam wykres... sadzisz ze jak Ty masz ADHD i co godzine widzisz inaczej to kazdy tak ma? Spojrz na wykres i powiedz mi co sie od wczoraj na nim takiego zmienilo zebym ja mial zmianic punkt widzenia tej pary... oznaczenia rgra mozesz pominac bo nie one sa tu wazne... jak wyjdziemy gora z trojkata to spokojnie bedzie czas zeby sie podlaczyc i byc pewnym dalszego ruchu UP... a do tego czasu obowiazuje ten sam trend co wczoraj, przedwczoraj i kilka dni temu... i nawet chetnie zobacze cene na gornej bandzie zeby z ciasnym Sl zagrac w dol... a jak wytna to L potem i tak da duzo wiecej niz wyciety ewentualnie SL...tak na marginesie obecnie kangur na pierwszym istotnym oporze...Kususowe okolice 7750 i jednoczesnie D_R1highend pisze:
0.803 - pierwsze TP, dla pewnośći może 0.8 równe
ile razy mam powtarzać?
za krótko obaj patrzycie, wiem że to DT. Ale trzeba mieć oczy szeroko otwarte. I daleko.
Podziękujecie potem.
Patrze i nie wierze.... Juz wszystko po L stronie mocy. Ale na weekend pozycji raczej nie zostawie...highend pisze:edit: ALE MAJĄ PARCIE
dobrałem wcześniej parę eLek a teraz żałuję, że tylko tyle (kangur głównie)