semafor pisze:atlanticos pisze:
Normalnie ciesze sie Twoim szczesciem...Milo ze tu wpadles i sie pochwaliles i dowartosciowales... a teraz dzwonek juz byl wiec tornister na plecy bierz chlopie i szybko do domu bo mama z obiadem czeka...
Gdzie Twój stoicki spokój się podział? Być może uderzyłem w jakiś kompleks, ale wyzywanie kogoś od dziecka jest... dziecinne. Mam nadzieję, że tym postem nie chciałeś mi dopiec bo osiągnąłeś efekt odwrotny.
mylisz ironie z nerwami... mam swietny humor i zupelnie nie przeszkadza mi to ze ktos, nie majacy pojecia w jaki sposob, na podstawie jakich zalozen zajmuje pozycje, stara sie blysnac raz na jakis czas w konfrontacji ze mna... taki urok forum bez moda ze kazdy moze smiecic bez merytoryki w postach
-- Dodano: 20 mar 2015, 16:24 --
Kusus pisze:Aud jest dzisiaj piekielnie mocny.... Ma szanse zrobic wiecej niz 7750. A wtedy projekcja zaby pojdzie do piachu. I moja tez... Bo zakladalem odbicie od 7730.
Edit. Zwracam honor... Dopiero teraz zobaczylem ze analiza zaby dopuszcza nawet 7800 w ramach rgr.
Pierwsza sprawa to wcale nie musi sie tam utworzyc rgr - to tak bardziej informacyjnie pokazalem, natomiast BARDZO ISTOTNA jest gorna banda trojkata dla mnie i kluczowa IMO dla dalszych losow tej pary. Jesli mamy spadac to nie mozemy wyjsc powyzej niej... dlatego Ci wczesniej pisalem ze nawet podbicie 40 pipsow UP nie zmieni wymowy swiecy tygodniowej... Ona jest dla mnie kierunkowa i broniona przez trojkat... Jak pusci to wtedy L i to nie male bedzie w grze. przynajmniej tak ja to widze. Obecnie nie mam pozycji na kangurze i dzis mial nie bede...ale w poniedzialek poszukam S prawdopodobnie jesli nadal bedziemy wewnatrz trojkata