W ogóle zauważyłem u Ciebie ciekawą rzecz ;]
Jak dolar jedzie w górę to piszesz co chwilę "dolar powa" szydząc z każdego po kolei kto wrzucał projekcje pod osłabienie dolca. Chwilę później jak dolec na prawdę się osłabia to siedzisz cicho jak trusia nie pisząc nic.
Mam dla Ciebie dwie propozycje:
1. Zacznij interesować się sobą bo dużo ludzi tutaj jest od Ciebie lepszych i nie będą zwracać uwagi na dwoje niedowartościowanie
2. Swoimi reakcjami udowodniłeś, że przypadkiem udało Ci się coś wrzucić na FX i przypadkiem zarabiasz kapuste bo pewnie podłączyłeś się do umocnienia dolca jakiś czas temu - do czasu - uwierz mi.
3. Zacznij odróżniać rzeczywistość od świata wirtualnego. 90 % rzeczy tutaj prezentowanych idzie do śmieci, większość tu pokazuje mądrości których nigdy by nie zagrała albo gra na demo. I przede wszystkim trochę dystansu - Bo jak ktoś napisze, tak jak ja przykładowo... że oczekuje poziomu 100 pipsów wyżej na danej parze a 15 pipsów niżej wyśmiewasz mnie to udowadniasz 3 rzeczy:
a - że nie wiesz co to jest TF bo nie wiesz w jakim terminie grałem
b - nie odróżniasz trendu długoterminowego od krótkoterminowego
c - nie wykazujesz podstawowych cech inteligencji człowieka myślącego bo jak rozumiem, każdy trochę myślący człowiek zastanowił by się chwilę nad tym (zapytałby jak gram, kiedy wszedłem w pozycję, czy może dopiero wejdę, po co gram, czego oczekuję, w jakim terminie, itp itd.) ale ty jak nowy123 - piana w ustach i jedziemy z koksem.
Życzę na przyszłość - więcej rozumu, dystansu do siebie, patrzenie na siebie a nie innych (których nie znasz i nie wiesz jacy są ani jak grają) i więcej kompetencji w tym co aktualnie robisz.
Musiales sie troche nameczyc piszac to wszsytko. Mnie by sie nie chcialo.
Nie musisz wierzyc we wszystko co pisze bo kazdy ma swoj mozg. Pewnei juz jestes jakis dluzszy czas na foreksie i dobrze wiesz ze nikomu nie mozna wierzyc.
Wogle to nie traduje teraz bo jestem na przymusowych "wakacjach" na Cyprze.
DOLAR POWA!!!